Foto bij 005

Kate Scarlett Johnson
Josh Devine

De volgende ochtend wordt Kate als eerste wakker. Josh heeft zijn armen stevig om haar heen geslagen. Ze draait zich voorzichtig om en kijkt naar de slapende Josh. Na een tijdje naar Josh te hebben gekeken, drukt Kate voorzichtig haar lippen op die van Josh en kruipt ze voorzichtig uit zijn armen. Josh zucht even en draait een zich om. Kate blijft doodstil zitten. Gelukkig slaapt Josh verder.
Kate loopt naar de keuken en kijkt in de koelkast. Ze besluit een eitje te bakken voor Josh en haar.
Ze klutst de eieren en voegt een beetje melk toe. Ze giet een beetje in de pan en doet het brood in de broodrooster. Als ze de eieren aan het bakken is, voelt ze ineens een paar handen op haar heupen. Geschrokken draait ze zich om. 'Slecht geweten?' grijnst Josh. Kate glimlacht. 'Ik dacht dat je nog sliep' zegt ze.
'Nou.. ik werd wakker toen ik een paar lippen op de fijne voelde' grijnst Josh. Kate voelt haar wangen rood worden en kijkt blozend naar beneden. Josh pakt voorzichtig haar kin en tilt haar hoofd op. 'Ik zou niet op een andere manier wakker willen worden' zegt hij zachtjes en hij kust zachtjes haar lippen. Kate glimlacht en slaat haar armen op Josh heen en legt haar hoofd op Josh zijn borst. Even blijven ze zo staan en dan maakt Kate het ontbijt klaar. Ze geeft een bord aan Josh die haar stralend aankijkt. 'Honger?' vraagt Kate. Josh knikt. Samen gaan ze aan de kleine tafel zitten.
Na het ontbijt gaan ze samen naar de slaapkamer. 'Ik ga douchen' zegt Kate. Josh knikt. Kate pakt een nieuw setje lingerie en loopt de badkamer in.
In de badkamer bedenkt Kate zich dat ze geen kleren heeft meegenomen en loopt met alleen een handdoek om naar de slaapkamer. Josh ligt op bed en kijkt tv, zijn ogen worden groot als hij Kate opmerkt. Kate kruipt op bed en pakt de trui die daar ligt. 'Kate' zegt Josh. 'Ja?' vraagt Kate liefjes. 'You're killing me' zegt Josh. Kate lacht. Haar handdoek glijd af, en Kate kijkt Josh geschrokken aan. Ze pakt de handdoek en houd die voor zich. Kate voelt de tranen opkomen en kijkt naar beneden. Josh kruipt naar Kate toe. en slaat een beetje ongemakkelijk zijn armen om haar heen. 'Niet huilen, je bent zo mooi' zegt Josh. Kate schudt haar hoofd en veegt haar tranen weg. Josh pakt een dekentje van het bed en slaat die om Kate heen. Dan neemt hij haar mee naar de badkamer. 'Kijk in
de spiegel' zegt Josh en Kate kijkt langzaam op. 'Je bent zo mooi, en lief. Ik wil niet dat je verdrietig bent.. Je bent veel mooier als je lacht' zegt Josh. Kate knikt langzaam en Josh haalt voorzichtig de deken weg. Dan zet hij de douche aan, en laat het water warm worden. Josh twijfelt even, maar trekt dan zelf zijn kleren uit. Hij stapt samen met Kate onder de douche. 'Relax' fluistert hij en terwijl de warme stralen over hun heen lopen, masseert hij haar schouders en nek. Kate sluit genietend haar ogen. Kate draait zich later om en drukt haar lippen op die van Josh. Ze was zo blij dat ze iemand had als Josh, jammer dat ze hem straks het slechte nieuws moest vertellen.




REACTIESS!!!

Reageer (1)

  • Pepito

    verdr pleeeeeeeeeeeease! i beg you!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen