Foto bij Seventy-Four

*Zoey Miller

Toen ik de volgende ochtend wakker werd van het licht dat op mijn ogen viel, strekte ik me uit en keek op mijn horloge. 8.23 uur. De rest zou nog wel even hun roes uitslapen. Ik sloeg de lakens van me af en sprong in mijn pantoffels, waarna ik naar de woonkamer wandelde. Harry lag uitgestrekt in de zetel met een kom cornflakes en glimlachte naar me toen ik de kamer binnenkwam. 'Goedemorgen, schoonheid.' begroette hij me lief. Hij glimlachte naar me, zodat de schattige kuiltjes in zijn wangen zichtbaar waren. Hij droeg een grijze sweater, jeansbroek en een extreem schattige pandamuts, die ik hem eerder had zien dragen op een foto in een tijdschrift en waaronder een paar krullen uitstaken
'Ook een goedemorgen, Hazz.' glimlachte ik terug.
'Dat is wat zwakjes, vind je ook niet? Schoonheid vergeleken met Hazz. Zo noemt de halve wereld me al. Kan je geen betere koosnaam voor me verzinnen?' Ik dacht even na. 'Schatje? Lieverd? Baby? Nee, te gewoontjes. Grumpy? Mutsje? Zonneschijn? Koekie? Poepie? Poedel? Krullenbol?' Hij lachte bij de laatste, maar schudde zijn hoofd. 'Zo noemde mijn moeder me vroeger vaak, elke keer als iemand me krullenbol noemt moet ik aan haar denken.'
'Ja, dat willen we niet...' lachte ik. 'En pandabeertje?' vroeg ik terwijl ik naar zijn muts keek. Harry dacht even na en knikte toen. 'Ja, die klinkt wel.' Vervolgens zette hij zijn cornflakes op tafel en spreidde zijn armen naar me. 'Wil je een berenknuffel van je pandabeertje?' Ik lachte, stapte naar de sofa toe en ging in zijn armen liggen, die hij om mijn rug sloeg. Hij gaf me een kus op mijn voorhoofd.
'Wat vond je van gisteravond?' vroeg hij lief. Terwijl hij praatte voelde ik zijn warme adem tegen mijn huid ketsen, een heerlijk gevoel. Ik keek hem aan in zijn mooie groene ogen en glimlachte. 'Ik kan me geen betere eerste keer voorstellen.' antwoordde ik. Hij trok me nog wat dichter tegen zich aan.
'Wat vond jij ervan?' vroeg ik toen. Ik had er eerder nog niet echt bij stilgestaan van wat hij van mij vond. Ik durfde te wedden dat hij voor mij al erg veel meisjes had gehad en ik begon me nu in mijn hoofd te vergelijken met deze meisjes die ik niet eens kende. Ze waren vast allemaal lange, slanke supermodellen, terwijl ik met mijn meter vierenzestig eerder aan de kleine kant was.
'Ik vond het erg leuk. Geweldig zelfs. Voor herhaling vatbaar als jij dat ook wil.' 'Oh ja? Zoveel heb ik namelijk niet gedaan.Ik heb eerder het gevoel dat ik er nogal lomp bij lag.' Harry dacht even na. 'Tja, het ging niet echt om je actie's geloof ik, maar seks is gewoon tien keer leuker als je het doet met iemand van wie je houdt.' Mijn hart begon opeens opvallend hard te kloppen in mijn borstkas, ik vroeg me zelfs af of Harry het kon voelen, en mijn adem stokte voor een fractie van een seconde. Had hij nu net gezegd wat ik dacht dat hij gezegd had? Of speelden mijn gedachten een spelletje met me?
'Hou je dan echt van me?' 'Meer dan ik ooit van een meisje dat geen familie is heb gehouden.' Mijn mondhoeken krulden spontaan omhoog en ik boog me dichter naar hem toe om hem te kussen. 'Ik ook van jou.' antwoordde ik. Ik wou hem net opnieuw kussen toen ik achter me de deur hoorde opengaan. We veerden razendsnel overeind terwijl ik de afstandsbediening van de tv mee griste. 'Gevonden!' riep ik erg slecht geacteerd en veel te enthousiast.
'Zoey... Dat ik net wakker ben betekent niet dat ik tijdelijk mijn gezond verstand kwijt ben.' hoorde ik de persoon achter me zeggen. Ik draaide me om en zag Ariana met een grijns en gekruiste armen tegen de deuropening leunen.

Reageer (3)

  • Tomlinsbear

    hahahaha betrapt

    7 jaar geleden
  • LStyles212

    hahah geweldigg!!
    snellverdahh <3

    1 decennium geleden
  • hartje1D

    snel verder(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen