Foto bij Deel Een: Tien

WHUT hoofdstuk 10 alweer! O_O

“Liam!” gilde Louis. Hij sprong hyper op Liam af en vloog hem om de hals. Ik was er inmiddels aan gewend, net als Niall en Zayn. We wisten allemaal dat Louis gay was, maar hij had het zelf nog niet door, blijkbaar. We lieten hem maar lekker zijn gang gaan, hij kwam er vanzelf wel achter.
“Hoi Louis,” lachte Liam. Hij liet zijn koffer vallen en gaf Louis een korte knuffel terug.
Zayn en Niall liepen ook met een grote glimlach naar hem toe en knuffelden hem. Sam stond er rustig bij en wachtte.
“Hazz,” glimlachte ze naar me. Ik liep naar haar toe en gaf haar een knuffel, aangezien Liam het te druk had met de groepsknuffel van Louis, Niall en Zayn.
“Ik zie dat het beter met je gaat,” merkte ze op toen ik haar losliet. Ik knikte.
“Ja, ik geloof het ook. Komt doordat jullie weg waren.” Ik knipoogde en Sam schudde lachend haar hoofd.
De lads hadden elkaar weer losgelaten en nu was het mijn beurt om Liam te begroeten. Ik sloeg mijn armen om hem heen en drukte hem zo ongeveer plat. Gewoon omdat ik er zin in had.
“Hazza, lucht,” wist Liam er uit te brengen. Ik lachte en liet hem los.
“Hoe was het in Verona?” vroeg ik nieuwsgierig.
“Geweldig!” riepen Liam en Sam in koor. Ze begonnen meteen door elkaar heen te babbelen over hoe lekker het ijs was, hoe de zee Liam een paar meter meesleurde waardoor Sam hem moest redden en over hoe knus het hotelletje was waar ze zaten. Grijnzend hoorden we hun verhalen aan terwijl Louis achter het stuur op het verkeer probeerde te letten. Zo te horen hadden ze inderdaad een leuke vakantie gehad, en dit keer zonder drugs.
Thuis hadden de lads en ik een enorme taart gemaakt om Liam en Sam een welkom-thuis-feestje te geven, maar uiteraard ging dat niet zonder de hele keuken ondergesmeerd te hebben met eieren, meel en kleurstoffen. Maar de taart was goed gelukt, en daar ging het tenslotte om. De deur naar de keuken hadden we wijselijk dicht gelaten, zodat Liam het niet zou zien. Hij was tenslotte wel Daddy Direction, en daar zou hij van gebruik maken ook als hij de keuken zag.
“Oh, jongens!” riep Sam uit toen ze de taart zag. Die stond te pronken op de tafel met een aantal ballonnen er omheen en slingers aan de muren. Het was misschien wat overdreven –ze waren immers alleen op vakantie geweest- maar alles kan een reden zijn voor een feestje. Althans, bij de Direction-familie.
“Zelf gemaakt,” zei Niall trots.
“En de eerste taart is zelf gegeten, in Niall’s geval,” merkte Zayn droog op. We schoten in de lach om Niall’s beteuterde gezicht.
“Ja, nou, ik had honger!” verdedigde hij zichzelf.
“Wanneer niet,” zei Louis. Niall werd rood en grijnsde schaapachtig.

Reageer (4)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen