Foto bij Training

Het is de volgende ochtend, de zon is nog niet op, maar jij wel. je wilde vandaag vroeg gaan trainen. Je hebt net je droom van vanacht op geschreven in je "dreams" boekje, dat doe je elke avond, Je weet niet wat het is, maar je dromen betekenen altijd iets, in je droom zag je Kiba en Sasuke. Sasuke deed Kiba pijn, zonder reden, zonder dat Kiba iets terugdeed... Dat was alles wat je zag, je hoorde de stemmen van de meiden roepen: 'sasuke! sasuke!' je wilde het voor Kiba opnemen, maar dat ging niet.

Je sloot de deur achter je, even had je het idee dat iemand je aankeek, maar je zag niemand. Het was ook nog te donker. Toch legde je je vingers op het heft van je sabel. Mocht het nodig zijn, had je hem voor de vijand had geknipperd, gepakt en klaar in gevechtshouding.
Je liep in het halfdonker door de straatjes van Konoha.
Er was nog niemand te zien, op een oude man na die zijn kruiwagen met mest op zijn moestuintje had gedropt en daarna weer naar binnen was gegaan. Bij sommige huizen zag je dat de lichten aanwaren. Misschien daarom het constante gevoel dat iemand naar je staarde.
Even stond je stil om je nog eens om te draaien, weer zag je niks.
PATS! In een steegje zo'n vijf meter verderop, viel iets op de grond.
Inplaats van er naar toe rennen, deed je of je niks merkte, en liep je op een rustig tempo door tot om de hoek. Daar bleef je staan.
Je hoorde voetstappen dichterbij komen, zo onopvallend mogelijk keek je om het hoekje.
Kut! Hij zag je! je rende zo hard als je kon weg. Je hoorde de voetstappen ook harder gaan.
*Wat doet hij! waarom achtervolgt hij me? Ik dach dat ik hem wel duidelijk had gemaakt dat ik hem niet hoefde!* bedacht je, toen je van dak naar dak sprong.
Je bereikte het bos en verstopte je achter een boom. Je keek even of hij nog steeds achter je zat.
Ondertussen scheen de zon al. Daar liep hij, met zijn zwarte ogen in het rond kijkend. Misselijk makend gewoon, Damn it je had nu al de pest aan dat Suske-joch.
Hij liep de verkeerd kant in. Je zag je kans om weg te sluipen, maar toen gebeurde er iets waardoor je je aandacht niet kon verplaatsen.
Daar stond Kiba, samen met zijn hond Akamaru.
'Zoek je iets?' vroeg hij aan Sasuke.
'Ja.' Zei Sasuke.
Sasuke bleef maar doorlopen, Kiba hing daar tegen een boom.
'Ik zoek die nieuwe... Je weet wel.'
Er kwam geen antwoord van Kiba, alleen een vragende blik.
'Die Leyasu, ze is knap man.' Zei Sasuke. Je schrok. *WAT?!?*
Kiba's wenkbrouwen schoten omhoog.
'en je zoekt haar in het bos, zo vroeg smorgens? wat dacht je van bij haar aanbellen?'
'nee ze is hier, ik volgde haar in het dorp, toen ze me zag begon ze te rennen.'
Kiba verstijfde, 'dus ze wil niet dat je hier bent?' Je zag hoe zijn hand achter zijn rug naar zijn kunai ging.'
'Ik moet haar iets belangerijks vertellen, zei hij, nog steeds af en toe achter een boom kijkend. Nu liep hij naar de boom waar ja achter stond. Hij keek er gelukkig niet achter maar hij draaide naar Kiba.
Kiba trok zijn Kunai. 'Akamaru! Pak...' verder kwam hij niet, want Sasuke onderbrak hem.
'Dat zou ik maar niet doen als ik jou was.'
'En waarom dan niet.' Kiba en Akamaru stonden allebei gespannnen.
In een oogwenk had Sasuke je bij je arm gepakt en je bij beide polsen op je rug voor hem gehouden.
Kiba schrok.
'laat je wapens vallen.' zei Sasuke.
Kiba liet zijn Kunai op de grond vallen, Akamaru zette een paar stapjes terug.
'Als je haar iets doet... Dan vermoord ik je Uchiha!'
'Waarom zou ik dat doen? Ik zie geen enkele reden, tenminste, niet als je niet gewoon rustig blijft waar je bent en geen grote mond op gaat zetten.'
*Nee! Dit is het al, mijn droom. Zie je wel! Hij manipuleert hem en hij kan niets doen!*
'Jij zit me al een tijdje dwars Inuzuka... Het werd eens tijd dat jij voorgoed uit de weg werd geruimt!' *NEEEEEE!!!*
'Dat doe je niet!' Snauwde je.
'Stil meisje!' Siste hij.
'Oh je kunt dus wel zien dat ik een meisje ben, je behandeld me niet echt als een dame weetje? Ik denk: Zo'n domme imbiciel als jij... Misschien zag je het gewoon niet of zo?'
Je hoorde hem grommen.
'Betrek haar er niet bij Uchiha, ik wil haar geen pijn doen, en jij ook niet.' Begon Kiba, Akamaru blafte instemmend.
Met een Chackra touw bond Sasuke je handen en voeten bij elkaar en duwde je naar de boom, je viel neer in het gras.
Akamaru sprong naar voren, grommend.
Sasuke kwam naar Kiba toe gesprongen, mega snel sloeg hij met zijn kunai in op verschillende delen van Kiba's lichaam, akamaru sloeg de eerste af, daarna had Kiba zijn kunai opgeraapt en er drie afgeweerd, de vierde kon hij nog net ontwijken, de vijfde liet een kras en een bloedwond achter op zijn wang.
'Akamaru! Man-beast-clone!' En toen waren er ineens twee Kiba's.
'FANG OVER FANG!' Riep kiba. Samen tolde ze om elkaar heen en raakte Sasuke zodat hij hard tegen een boom aan sloeg. De tweede keer raakte hij hem net niet, de derde keer raakte hij Sasuke vol in zijn rug.
Toen hij weer afstand nam om nog een keer op Sasuke af te komen gebruikte Sasuke zijn Chidori en Werden zowel Akamaru als Kiba (de twee Kiba's) geraakt, de ene vloog door de lucht en raakte een uitstekende boomtak, er was witte rook en akamaru viel op de grond. De andere Kiba, die dus echt Kiba was kwam met zijn rug op de kop tegen een boom, en viel op zijn buik op de grond. 'KIBA!' gilde je.
Sasuke liep naar Kiba toe, die probeerde op te staan. Toen hij zich een beetje van de grond af hield zette Sasuke zijn voet op Kiba's rug en viel Kiba weer plat op de grond.
'te makkelijk.' lachte Sasuke.
Maar toen was er witte rook onder Sasuke en hoorde je Akamaru piepen. Het was kiba helemaal niet. Nu keek je naar de boom waar akamaru toen straks tegenaan geslingerd leek te worden. Daar lag nu Kiba.
'Te makkelijk voor mij ja!' Zei Kiba met een grijns. Akamaru stond hem bij. Grommend en met zijn rughaar overeind stond hij voor Kiba.
Je was opgelucht, maar ook verbaasd. *Badass Kiba heeft een gezond stel hersenen. En Akamaru is er ook eentje!*
Uit Kiba's mondhoek liep een beetje bloed. de wond op zijn wang was ondertussen wel gestopt met bloeden. Zijn lere jack was op zijn arm gescheurd en op het stuk blote arm kon je ook een bloedwond zien. verder zat hij onder de schrammen.
Sasuke zat wel onder de schrammen, maar had verder geen lichamelijke verwondingen. misschien wel van binnen, moeilijk te zeggen.
Beide glimlachte ze. Sasuke zette een stap. Toen gingen ze weer rennen. Kiba met een Kunai, Sasuke met zijn sabel.
Het moment dat ze elkaar zouden raken pakte een onbekende man ze bij hun polsen. Hij draaide ze rond en beide vlogen ze met een knal tegen een boom. Akamaru rende piepend naar Kiba. De onbekende man kwam naar jou toe. Noujaa... onbekend. Hij had zwart, kort haar, net als Lee. Hij had dikke, zwarte wenkbrouwen, net als Lee. Hij was helemaal in het groen gekleed, net als Lee. Het verschil was dat deze man veel groter was, en duidelijk zichtbare jukbeenderen had.
'Wat is hier gebeurd?' vroeg hij je, terwijl hij het chakra touw losmaakte.
Nata, Satso, en twee kleinere kinderen kwamen aangerent. En aan de andere kant kwamen ook Naruto, Sakura en een derde kind aan. Hinata en Shino kwamen ook aanzetten, net als Lee, Tenten en Neji.
Hinata, Tenten en Naruto gingen meteen naar Kiba. Sakura ging naar Sasuke. Nata en Satso kwamen meteen jou helpen en Neji en Lee stonden langs de onbekende persoon.
Shino en de drie kleinere kinderen bleven op een afstandje staan.
'Wat doen jullie allemaal hier?' vroeg je aan de onbekende man.
hij stak zijn hand uit om je overeind te helpen, 'Mijn naam is Might Gai, en ik ben hier om je te redden!' zei hij, alsof hij in een reclame speelde.
'en daar ben ik erg blij mee!' zei je. Je keek langs Gai af, naar Shino en de drie kleinere kinderen, daarna keek je weer met een vragende blik naar Gai.
Ik was met mijn team onderweg naar onze trainingsplek. Toen Tenten iets hoorde zijn we deze kant in gegaan, ik kon nog net optijd ingrijpen!'
Hinata nam het woord: 'wij waren opzoek naar Kiba, toen shino's insecten iets kwamen raporteren, we zijn zo snel mogelijk gekomen.'
Een van de drie kinderen zette een stap naar voren, hij had een lange sjaal aan en op zijn gele shirt stond in het rood het teken van de hidden Leafs.
'mijn naam is Konohamaru, ik en mijn team waren op een missie toen we jullie zo zagen, eerst wilde ik meteen gaan helpen, maar zij hier zeiden dat ik het niet kon.' Hij wees met zijn duim naar de andere kinderen, 'toen zei ik: me moeten hulp gaan halen! en dat zijn we gaan doen, zij wilde Satso en Nata gaan halen, maar ik dacht dat het slimmer was om Naruto erbij te halen, dus waren we gesplitst, en Sakura was bij naruto dus was zij ook mee gegaan.'
Je keek om je heen. Kiba zat tegen een boom, zijn armen op zijn kniën rustend, en kijkend naar het gras tussen zijn voeten. Naruto zat op zijn kniën tegenover Kiba, tegen hem te praten, maar Kiba zei niks terug. Hinata zat langs hem, haar hand rustend op zijn arm, haar hoofd rood als altijd.
Tenten stond voorovergebukt om Kiba te steunen.
Aan Sasukes kant zat Sakura tegenover sasuke. Hem bemoedigende woorden toe te spreken.
En als je naar jezelf keek...
Nata stond naast je met zijn arm om je heen geslagen, Satso stond aan je andere kant, hij had zijn hand op je schouder liggen, hij was in gesprek met Neji.
*Wat ben ik blij dat dat voorbij is!*

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen