yessss 3 reacties binnen 1 dag!!!!!

Luv U Alll

Nu begint het egte verhaal en geloof me het gaat zielig worden

Vnuit Nessie;)

Renesmee[/i]

We liepen langzaam richting het bos. Hand in hand en verdwaalt in elkaars ogen. Even zonder vader die je gedachjtes las en overbezorgde moeder. Het was fijn zo. Gewoon met hem samen. Gewoon lopen zonder echt een doel te hebben. Gewoon wij tweeën.
Na een poosje te lopen kwamen we bij een klein open veldje aan. Ik kan me dit veldje nog herineren. Hier heeft Jake me een keer mee naar toe gebracht toen ik nog kleien was. Het was toen hartje winter en er lag sneeuw. Het was een van de mooiste dingen die ik ooit had gezien. En nu is het zomer en het was nog mooier. Overal waren bloemen en vlinders. Het was prachtig. Jake keek me aan en begon te lachen.
'Lieverd doe je mond dicht, straks vliegt er nog een vlinder naar binnen' nu begon ook ik te lachen en deed mijn mond dicht. Hij moet zeker zijn opengegaan van verbazing.
'Haha ja ik denk het ook, maar het is hier prachtig.'
'Niets is zo prachtigh als jij lieverd. Zelfs ons veldje niet. Weet je waarom dit ons veldje is? Omdat het een van de enige plekken is waarvan niemand weet dat ie bestaat. Alleen jij en ik.'
'En mijn vader als ik mijn gedachtes niet bij me kan houden'
'Maar dat kan jij wel hoor lieverd' Zegt hij met de zoetste stem die ik ooit had gehoort.
Plots had ik het gevoel dat we niet meer alleen waren. En Jake kennerlijk ook. Hij keek nerveus om zich heen maar er was niks te zien. Plotseling hoorde ik een zoeff om ons heen en zag een was langs komen. En ineens stond hij daar. Lijkbleke huid, bloedrode ogen. plots deed Jacob zijn handen over zijn oren. Ik was gaan scheeuwen zonder het te weten en hield dus maar snel op. Jacob was al beschermend voor me gaan staan en ik zag dat hij ieder moment kon gaan veranderen.
'Hmmmm dat ruikt lekker, alleen jui knul, jij stinkt nogal'Zegt de vreemde vampier met een lage doordringende stem.
'Weg jij stinkende bloedzuiger'Zegt Jacob boos.
'Jake'fluister ik'Ik wil hier weg'
'Weet ik lieverd'
'Hahahahahahahaha'Lacht de vampier. Hij was al dichter bij gaan staan. 'Jullie gaan helemaal nergens heen' En voor ik wet wist stond er een grote rood buine wolf voor me. Dit was waar ik altijd bang voor was geweest. Van mijn ouders mocht ik Jacob niet zien veranderen uit boosheid. En toen ging alles snel...

Reacties???(flower)(K) Jullie mogen ook raden wat er gaat gebeuren;)

Reageer (6)

  • WhenItRains

    verderrr.ahahaaa!

    1 decennium geleden
  • MoonLove

    OMG o.O Nessie mag niet aangevallen worden hoor omg snel verder bitte ow laat hem die stomme vampier er van langs geven bitte whaah wil weten hoe verder gaat(baby)

    1 decennium geleden
  • yasmine658

    Nee juist wel want dan krijgt jake weer ruzie met Edward en dat zorgt dan voor weer dillema's dus ze moet JUIST aangevallen worden

    1 decennium geleden
  • Liesjje

    Nessie mag niet aangevallen worden!!!! als dat het plan was.. DAT MAG NIET!!! Jake moet haar beschermen tegen die ene gup.. SNel verder!!!
    Xx

    1 decennium geleden
  • AloyAuditore

    waaaaaww great! k denk dat er een gevecht komt :D tussen jake(,renesme) & die mafkees! en miss dat renesme gewond raakt door jake :(

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen