"Welkom kandidaten bij de 2e proef van Expeditie Robinson. Jullie staan hier met zijn vijven en dat komt omdat deze proef gespeeld wordt door. In deze modderpoel hangen 10 touwen met daar boven een vlag. De bedoeling is dat je per team 5 vlaggen pakt dus 1 per persoon. Alleen de afstand tussen de touwen worden steeds groter en de touwen worden langer. De eerste touw is 2 meter, het tweede touw is 3 meter het derde touw is 3.5 meter het vierde touw is 4 meter en het vijfde touw is 5 meter. Het team dat als eerste alle touwen heeft wint en hoeft niet naar de eilandraad.
Ik wens jullie veel succes stel je team maar op.

Als eerste gingen Gracie van Noord en Adje van Zuid. 3.2.1 go".
Gracie sprong verder dan Adje in de modder en zat helemaal onder zij was als eerste bij het touw. Adje klom terug en snel ze pakten tegelijk de vlag en vielen in de modder. Adje had Gracie ingehaald en was als eerst bij de kant en stuurde Leryn naar het touw niet vlak daarna ging ook Yulia op weg. Ze gingen beiden even snel met Zuid nog steeds aan de leiding. Noord kwam terug. Leryn had moeite met het touw en dus kwamen ze weer gelijk. Yulia had als eerste de vlag en sprong in de modder terwijl Leryn nog op de helft was. Uiteindelijk had Leryn de vlag maar Yulia stuurde Willie al weg. Kia ging na Leryn de modder in. Kia was natuurlijk een atlete en nam een sprint en kwam gelijk te staan. Willie viel in de modder waardoor nu Zuid weer op voorsrpong kwam. Kia was ook als eerste in de vlag en niet lang daarna was Tomi ook al weer weg. Nog steeds was Willie aan het klimmen. Maar hij had hem en hij stuurde Xia in. Zij was sneller dan Willie en de voorsprong werd iets kleinder. Maar Tomi was ook snel en had ondertussen al de vlag. En zwom weer terug. Xia werd woest en pakte de vlag daarna in een sneltrein vaart. Vrijwel gelijk stuurde ze de laatste twee kandidaten weg. Natalie voor Noord en Polina voor Zuid.Polina nam een kleine voorsprong. Maar niet goed genoeg om de winst al te kunnen in het was nog steeds gevaarlijk. Polina arriveerde nu ietsje eerder bij het touw en ging ook veel sneller naar boven. Snel daarna had ook Natalie de vlag. Polina begon te lachen ze dacht dat ze gewonnen hadden maar Natalie zwom zo hard ze kon en dat werkte. Ze haalde Polina in en kwam als eerste aan. Team Noord wint.

"Gefelicteerd kamp Noord jullie winnen voor de tweede keer op rij. En helaas kamp Zuid ik zie jullie bij de eilandraad."

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen