Foto bij PLEASE LEES DIT, DIT IS HEEL BELANGRIJK

Hey, naar de meeste van jullie heb ik iets gestuurd, maar elke dag had Lore mee abo's en kon ik het niet blijven volhouden. Dus nu doe ik het zo, het is momenteel vrijdag, 05/10/'12 en het is 6.57 .
Waarom dat ik op Lore haar story ben (zonder dat ze het weet) is om te vragen of jullie haar vandaag een kudo willen geven. We moeten straks naar een musical (Ben X, iemand bekent?) en we zijn pas tegen 17.45 thuis, als het verkeer meewerkt en ik vroeg me af of jullie mij helpen met haar te verrassen. Als ze dan straks thuis komt en ze start quizlet, dat ze ziet dat ze in de top staat. En dan weet ze hoe geweldige abo's ze heeft. Dus please, willen jullie op die kudo knop klikken voor haar (bijna) verjaardag?
xxCait (HazzaTheBest)
Oh ja en dan is ze waarschijnlijk zo blij dat ze vandaag een hoofdstuk posten en wou ze te moe zijn, dan typ ik wel wat zij dicteert (die komt bij mij slapen).
PLEASE, WILLEN JULLIE MEEDOEN?

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (8)

  • Spongebobb

    Omdat Cait het heeft gevraagd, ga ik nu op die kudo knop drukken. En, ik lees je verhaal niet dat weet ik, dat moet ik nog een keer doen... Maar, ik ben in een vrijgevige kudo bui vandaag, dus ik ga er nadat ik op 'reactie toevoegen' heb gedrukt op dat leuke duimpje drukken, deal?

    1 decennium geleden
  • horansmile

    Dankje lieverd

    1 decennium geleden
  • Little_Biatch

    Lore is hier, stttttttttttt

    1 decennium geleden
  • Little_Biatch

    YEEY, EERSTE KUDO

    1 decennium geleden
  • Little_Biatch

    Staat er op

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen