Foto bij 45.1 Yanelle Hale

OMG, Praag was zo geweldig he, omg omg omg. We hebben zoveel meegemaakt en gedaan. Alle voorgaande jaren kunnen daar niet tegenop en iedereen die de komende jaren met de school naar Praag gaat kan hier niet tegen op. ook de andere reizen die andere van onze school gedaan hebben. Het begon echt al geweldig. De buschauffeur heette Wiel. Dus iedereen daar al grapjes over maken. Zijn we na een 11 uur lange busreis nog maar 45 km van Praag af, gaat de bus kapot. Wij konden nog maar ongeveer 15 km per uur rijden. En het geweldige was nog dat de snelweg maar 1 baans was, en alle auto's achter ons niet erlangs konden. We veroorzaakte zo een hele file, echt geweldig. Is ie uiteindelijk een parkeerplaats opgereden en zijn we bij die macdonalds 4 uur gebleven tot er een nieuwe bus geregeld was. Het was echt al superlaat toen we in het hotel kwamen. En de derde nacht was de politie binnengevallen, omdat andere mensen die in het hotel sliepen last hadden van ons. We hadden alcohol, en paar van die trienen waren bij de jongens op de kamer gegaan. Een zo'n meisje had zich in de kast verstopt toen de politie kwam. Toen kwam ze daarna dus letterlijk uit de kast. En de laatste dag waren ook twee van zo'n trienen (niemand mocht die twee) in een bitchfight beland. Eentje begon gewoon iedereen te slaan en is toen weggerend. Leraren meteen achter die twee meisjes aan. En toen zaten wij daar zo te wachten op een muurtje met z'n allen. Gingen twee jongens op het plein wat rond zingen met een pet in hun hand, en ze verdiende ook nog geld. Sowieso meer dan 150 kronen. Echt geweldig. En er is nog zo veel meer gebeurd, het was echt superleuk! Ik ben nu wel echt doodop aangezien ik minder dan 2 uur geslapen heb in de bus op de terugreis. xx

Ben ik trouwens de enige die zich facking vreselijk ergert om de nieuwe quizlet?

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (12)

  • Euforia

    Snel verder <3

    1 decennium geleden
  • xkuseva

    nieuwe quizlet is stom, meh ):

    1 decennium geleden
  • JedwardXking

    Haha mijn Nederlandse docent heeft farrah met der voornaam, snel verder echt leuk verhaal en nee je bent niet de enige die zich ergert ben het eens met pickle btw nog maals snel verder (lol)

    1 decennium geleden
  • nialldream

    Snelverder. <333xx

    1 decennium geleden
  • AngelicPower

    snel verder!!(Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen