Foto bij Hate/Love (Jonas) -SA-

Zo, dit stond er al lang op, maaar ik heb er in geknipt en geplakt zodat het toch nog ergens op lijkt :).

~Enjoy!

----THE STORY----


Ja, je haatte Joe Jonas en hij haatte jou.

Ik (even voor de duidelijkheid) ben Joanne Gomez wereldberoemd dankzij mijn zang – acteer- mode talent.
Dochter van s’werelds populairste Broadway- actrice - ma en Manager van verschillende bekende groepen - pa .
Pa is ook mijn manager.

Nou Ik haat Joe dus, dus het is niet zo verassend dat ik met een onweersbui op mijn gezicht recht tegenover hem in het Hiltonhotel aan tafel zit. Dat heeft manager/pa met zijn manager/pa geregeld.
Pa/manager: “ Die ruzie moet nu vooreens en altijd eens gedaan gaan zijn. Daarom hebben wij –ik en Paul Sr. – Besloten dat jullie samen een duet gaan opnemen."

Ik en Joe tegelijk:’ WAT ???” Joe vervolgens:" NOWAY dat ik ooit maar dan ook ooit met hààr een duet opneem!” Ik:” No shit Sherlock”.
Na heel wat discussies en scheldbuien (vooral tussen mij en Joe) hebben we besloten een nachtje in het Hilton te blijven en morgen verder te praten.

Pa stond bij me in de kamer: “ Joanne, zo kan het echt niet verder, waarom leg je het niet bij ?”…” nou gewoon jeweetwel.. nouja…” “ Ziet ge ge hebt geen deftige verklaring en daarom ga je het NU uitpraten met hem”. Hij duwt me door een verbindingsdeur naar een andere kamer. Woedend op de deur kloppen haalt niks uit, die is op slot gedaan. “Godverr…” verder kwam ik niet, want juist dan hoor ik gevloek en een deur dichtslagen, ik draai me binnesmonds vloekend om en zie dat daar Ongewenst persoon nummer 1, met name Joe ook naar binnen geduwd wordt. We kijken elkaar 2 seconden aan en beginnen dan woedend tegen elkaar te schreeuwen dat het elkaars schuld is.

Dan horen we via een luidspreker die op tafel ligt de schuldigen spreken. “Luister even, jullie blijven HIER tot jullie het uitgepraat hebben! Alle deuren zijn op slot en jullie zitten op de 7e verdieping, dus ontsnappen is onmogelijk. Tot morgen vroeg."
We kijken met open mond naar het luidsprekertje. “Dit menen ze niet.” Zegt Joe. ”Nou, blijkbaar wel ,dus zit ik hier tot morgenvroeg opgescheept met JOU.”

Het is ondertussen al negen uur s’avonds en ik sta te genieten van een lekker warme douche. Toch knaagt het aan me 'waarom haat ik Joe eigenlijk? Hij is eigenlijk heel lief, hij boodt aan om eten klaar te maken, hij wou de afwas wel doen, misschien is hij nog zo slecht niet. NEE, zo mag ik absoluut niet denken, hij is de aartsvijand. Heb ik nu gevoelens voor hem?' Ik sluit de douche af en droog me af en doe mijn nachtkleedje aan. Ik loop de badkamer uit, verberg al mijn gevoelens achter een ijskoude façade: "Mr. Jonas , it’s your turn.“ Ik kijk rond me, dan besef ik dat er alleen een dubbel bed is.

"Willen jullie dat we goedmaakseks hebben of wat?"grom ik boos door de intercom. "Joanne, 1 nacht en nee, ik denk dat jullie oud en wijs genoeg zijn om te beseffen wat kan en wat niet kan." En met die woorden sluit Papa/Manager de intercom af.Ik zucht eens diep en neem dan een kussen en een deken en leg het op de zetel. Dat wordt op de zetel slapen en morgen een pijnlijke rug.

Joe komt uit de badkamer en gaat op het bed zitten:” Wat ben je van plan?” - ” Nou aangezien er maar 1 bed is slaap ik wel op de zetel.” - " Doe niet zo dom, er is plaats genoeg in dit bed.” Ik zwijg en kijk de andere kant op. "Nou, als je je bedenkt er is hier plaats genoeg.”

Het is ondertussen half elf en beide besluiten we dat we maar beter in bed kunnen kruipen, de vaders/managers zijn zo slim geweest om de tv weg te halen en alle andere dingen die ook maar enige afleiding kunnen bieden, we zijn min of meer gedwongen van te praten. Dan liever vroeg slapen.

Na een tijdje liggen woelen, besluit ik toch maar naast Joe te gaan liggen. Hij opent zijn ogen en vraagt me of ik van gedachte veranderd ben. Ik draai me om naar hem. "Nou, aangezien die zetel zo slecht ligt dat ik er een hernia aan over zou houden moet ik wel naast jou komen liggen.” het komt er harder uit dan bedoeld. Argh, waarom ben ik zo hard? Ik kijk naar hem en zie dat hij in slaap gevallen is. Hij ziet er zo lief uit.

Zachtjes strijk ik een lok haar weg uit zijn gezicht. Zuchtend komt het er uit” Eigenlijk haat ik je niet Joe, maar ik ben te bang om je toe te laten, diep van binnen denk ik zelfs dat ik iets voor je voel.”

Ik leg me terug neer en draai me weg van hem. ik sluit mijn ogen en probeer te slapen.

Opeens voel ik beweging naast me, verbaasd draai ik me om.

Joe verplaatst zich zachtjes tot onze gezichten een cm van elkaar verwijderd zijn. "Just try" zegt hij en hij plaatst zachtjes zijn lippen op de mijne. De zoen duurt niet lang, maar ik weet dat ik ga proberen hem toe te laten, ik draai me terug om, maar nestel me tegen zijn borstkas, opgelucht slaagt hij zijn arm rond mij en zo vallen we even later in slaap.


Wat we zouden zeggen tegen de vaders/managers daar dachten we nu nog niet aan, We zouden dit rustig en op ons eigen tempo doen en ontdekken.


THE END

Reageer (7)

  • Bethel

    AAAAH super schattig! <3

    1 decennium geleden
  • Literature

    Dat was lief!!!
    Echt wel lief!!

    Superr!!!

    1 decennium geleden
  • coloredwords

    Oaah!
    Schattig<3

    1 decennium geleden
  • GLOWSTICKS

    supaahh MOooii!!

    1 decennium geleden
  • Bovicide

    hoe lief!!

    super!!

    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen