Sorry dat het zo lang duurde maar school is killing me en mijn beste vriendin is vandaag jarig dus ik 3 dagen bezig met een kadootje :)

Kuzzzssieieesss Chailin!

Ik werd wakker van het zonlicht dat door het raam naar binnen scheen, iklag op Niall's borst. Ik keek omhoog en zag dat de blonde kabouter me met een vertederende ogen aan zat te staren.
'Goodmorning, sexy' zei Niall met zijn diepe, schorre, sexy ochtend stem.
'Goodmorning, handsome' zei ik terug, ik duwde me voorzichtig omhoog en drukte mijn lippen op die van hem. Hij zoende me even terug maar duwde me toen zachtjes van hem af.
'Nee, babe. We hebben afgesproken met Harry en Louis.' zei Niall quasi-streng, ik kreunde gefrustreerd maar Niall toonde geen genade en stond op en liep naar de badkamer. Ik hoorde de stralen van de douche en liep ook naar de badkamer, ik dook bij Niall onder de douche.
'Kun je niet zonder me, sexy?' vroeg hij grijnzend.
'Nope' was mijn simpele antwoord en ik drukte mijn lippen op die van hem, ik opende mijn mond en liet mijn tong met die van hem spelen.
'tut tut tut, niet doen.' zei Niall grijnzend, ik kreunde vol frustratie.
'Hoe hou jij dit vol?' vroeg ik wanhopig, ik wilde hem nu zou graag.
'Ik heb genoegen met het idee dat ik je nu elke avond van de rest van mijn leven voor mij zelf heb.' zei hij grijnzend en beet speels even in mijn oor.
'Oke, oke. Kom laten we ons aankleden' zei ik, met in mijn achterhoofd het idee dat ik hem vanavond weer voor mezelf had. We droogten ons af en pakte een setje kleding uit de kast, ik liep naar de badkamer om mijn tanden te poetsen en keek in de spiegel.
'Niall...' kreunde ik, ik had een mega zuigzoen op mijn kaak zitten. Niall kwam binnen lopen en keek naar me, ik wees nadrukkelijk op de zuigzoen en hij knikte.
'Nee, dat ga je niet redden met een sjaal' zei hij terwijl hij expres zijn eigen sjaal even goed legde.

Reageer (4)

  • Triplet

    Hahahaha genius.

    1 decennium geleden
  • Robbers

    Verder xo

    1 decennium geleden
  • crazycatlady

    hahaha geweldig echt love it!:D geniaal, kan niet stoppen met lachen:D

    xx

    1 decennium geleden
  • Appelpudding

    HAHAHAH poor Justin :*
    oka ik vind dit geniaal haahha
    xx;

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen