Foto bij O30 - This whole story

Pov : Madison

Ik haal diep adem en keek naar het vuur.
‘’Vorig deed ik mee met kamp voor de 3e keer. Mike kwam een jaar later bij de leiding. Ik voelde in het begin niets voor hem. Hij deed steeds meer dingen samen met mij. Na het eerste jaar had ik nog steeds geen gevoel voor hem. Het jaar daarna veranderde het. Ik kwam hem weer tegen. We hadden veel dingen samen gedaan, en 2 dagen voor vertrek, hadden we gezoend.. en je weet waar dat toe leidde’’.
Ik stop m’n verhaal en keek naar Niall. Hij staarde naar het vuur en luistert aandachtig. Ik hervatte m’n verhaal.
‘’Die avond later, wist ik niet wat ik moest, Mike zei dat dit niks zou worden omdat we te ver van elkaar woonden. Ik voelde me misbruikt. De dag dat we zouden vertrekken heb ik niks meer tegen hem gezegd en heb m’n koffers in de auto gedaan en ben in gestapt. Toen ik thuis was had ik geen contact meer met hem gehad tot dit jaar. Ik dacht dat hij dit jaar niet zou komen, na wat er vorig jaar was gebeurd. Ik dacht dat we normaal met elkaar konden opschieten, maar blijkbaar denkt hij elk jaar hetzelfde te kunnen doen. Hij probeerde me te zoenen, om te kijken of er niks tussen ons is, en jij kwam er op een ongelukkig moment langs’’. Ik eindig m’n verhaal en kijk zwijgend naar het vuur dat nog een klein beetje wakkerde.
‘’Dus.. de zoen was niet wederzijds?’’. Ik schud hevig m’n hoofd ‘’natuurlijk niet, ik wou dat ik dat achter me kon laten’’. Niall zucht ‘’waarom, leek het dan alsof er echt iets tussen jullie was?’’. Ik haal m’n schouders op ‘’je moet me geloven, ik heb geleerd van dit lesje, en ik dacht dat het bij jou anders was.. maar ik ben bang dat het zal aflopen zoals vorig jaar’’.
Ik keek op en keek recht in de ogen van Niall ‘’heb je er spijt van?’’. Ik keek naar m’n voeten ‘’misschien’’mompel ik zacht. Ik keek op ‘’heb jij er spijt van?’’. Hij haalt z’n schouders op. Ik zucht ‘’lekker duidelijk’’. Hij zweeg en keek naar het vuur. Ik kijk naar de sterren. M’n oog viel op een vallende ster. Ik sluit m’n ogen en deed een wens. Een wens dat ik alles achter me kon laten, en verder kon met m’n leven.
Ik doe m’n ogen open en keek naar de maan. Ik trek m’n slippers weer aan en sta op. Niall heeft verder nog geen woord gezegd. ‘’ik ga slapen, doe jij het vuur uit?’’.
Ik loop richting m’n hut en sluit het af. Ik loop naar m’n bed en trek m’n kleren uit en kruip in bed. Het was al 00:15.
Ik trek de deken strakker om me heen en sluit m’n ogen.

Omg ik hou van jullie lezertjes ;D Telkens wanneer ik een hoofdstuk activeer komt er een nieuwe abo bij (:
I love you all! <3
En ik hoop dat jullie nog heel veel plezier hebben in mn verhaal ;D

Reageer (3)

  • Frederique95

    Je verhaal is still amazing snel verder (flower)

    1 decennium geleden
  • xMichellee

    AAAAAAH VERDER <3 XOXO

    1 decennium geleden
  • Fairchild

    kan niet wachten tot het volgende hoofdstuk! x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen