Foto bij Tommo 3

Het is dan eindelijk zover: De uitslag! Zelf ben ik super zenuwachtig. Meneer Luesenk komt het podium op."Hallo jongens en meisjes, het is dan eindelijk zover,de uitslag! Bij elke afdeling zijn vier groepjes. We beginnen bij vmbo 3."
Zo gaat het dus een tijdje maar eindelijk is het zover; ons groepje. Meneer Luesenk blèrt veel te hard in die microfoon, dat onze oren ervan piepen.
"Willen Tessa, Anne en Tiffany naar voren komen?"
Tiffany stapt geïrriteerd op. Pfff, alsof ze niet eens zin heeft. Zelf spring ik van mijn stoel en kijk blij naar meneer Luesenk. Anne komt naast me staan en kijkt me vervelend aan. Wat heb ik nou weer gedaan?
"en de winnaar van het aller allerlaatste groepje is................. Tessa!"
Naast me hoor ik iemand kwaad weglopen. Ik verwacht Anne nog naast me te zien, maar als ik omkijk zie ik Tiffany naast me staan. Ze geeft me een hand en zegt dat ik het goed gedaan heb. Verbaasd kijk ik naar haar.
"Weet jij waar Anne is?"
Ze wijst de richting de wc en ik ren ernaartoe. Als ik er eenmaal ben, hoor ik gesnik uit een hokje en geschreeuw en het aller allerergste nog is dat iemand roept "sh't Tessa, ik haat haar, ik haat haar!'. Ik ga naar het hokje, maar als ik zie wie dit doet, kijk ik haar verbaasd aan."Wat nou?" Schreeuwt Anne naar me.
"Waarom," stotter ik.
Met betraande ogen keek ze me aan en schudde haar hoofd. Ze ademde in door haar neus en zei: "Ik had moeten winnen." Vervolgens stond ze op en liep aan me voorbij. Haar schouder raakte de mijne en een pijnscheut liep door mijn schouder. Daar stond ik dan. Alleen. Verraden en beduusd tegelijk.

Reageer (3)

  • Nyara

    Wtf, zij is ook raar. Die Anne.

    1 decennium geleden
  • Niallene

    Dan ben je toch ook geen vriendin!
    Snel verder! <3

    1 decennium geleden
  • ThingsInLife

    Verder, verder, verder
    We hebben een S-N-E-L V-E-R-D-E-R
    snel verder!
    GO SNEL VERDER!!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen