Foto bij Hoofdstuk 28

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • LoveMeBack

    snel verder xp
    x

    1 decennium geleden
  • Little_Biatch

    Hoe vaak nog
    luister niet naar die wezens die zich mensen noemen, je bent mooier dan je zelf denkt en zei zeggen dat gewoon omdat ze stik jaloers op jou zijn, op je mooie haren, op jou lichaam en omdat jij iemand kan krijgen die van je houd. De gene die ooit zo iets tegen u zegt, wanneer ik er bij ben (wat waarschijnlijk niet gaat gebeuren, want dan zijn ze te bang) dan steek ik een cactus tussen hunne lekkere choco en da het zal ne grote cactus zijn, al zal ik hem dan zelf in de woestijn gaan halen.
    Gij weet ni half hoe mooi gij bent, natuurlijk da ge haat krijgt, BIJNA iedereen wil zo mooi zijn als jij en dat is de reden dat je haat krijgt. Meid trekt u da ni aan, die dinges die zich mensen noemen zijn het niet waard om u proberen pijn te doen. Weet ge nog wa ge tegen mij zei me ge weet wel? Ik mocht mij da ni aan trekken, ik moest die gewoon laten doen en dat zal wel overgaan. Dus nu is het u beurt, laat zien dat je sterker bent, laat zien dat je er niks vaan aantrekt en als je de persoon niet kent, stop dan met haar of hem te geloven. HIJ/ZIJ IS HET NIET WAARD OM DAT TEGEN JOU TE ZEGGEN. Sjoe, als er nog iets is, ik heb peptalks genoeg en mijn vuisten zijn in form dus

    1 decennium geleden
  • nialldream

    Snelverder. <3
    Dont care about others. x

    1 decennium geleden
  • Liebrecht

    Gewoon verder schrijven, niks van aantrekken! Er zijn mensen die het wel een goed verhaal vinden, zoals ik dus haha :) Snel verder!!

    1 decennium geleden
  • Cookiedoughz

    Ik denk dat ik dood ga! van de spanning

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen