Oke, zo als jullie blijkbaar de laatste hoofdstukken al hebben kunnen zien ben ik helemaal OP. Mijn inspiratie is weg voor dit verhaal. Ik zou echt niet weten hoe ik nog verder moet en ik wil het verhaal ook echt niet verwijderen... dus vraag ik aan jullie of iemand misschien interesse heeft om mee te helpen aan dit verhaal. Het maakt me opzicht niet zo heel veel uit wat je ideeën zijn, want ik heb niks meer, als het maar wel gewoon klopt met het verhaal. Als je graag wilt mee helpen aan het verhaal zou ik dat heel fijn vinden. Plaats het maar gewoon in de reactie of stuur me maar een PB. Ik zie echt geen andere optie's meer dan dit. Als dit ook niet gaat werken zet ik het verhaal gewoon tijdelijk op pauzen tot ik weer inspiratie heb. Het spijt me echt heel erg voor alle lezers die heel trouw zijn gebleven.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • Spongebobb

    Oké, ik heb het ook druk met mijn eigen verhalen, maar, er gaat eentje bijna afgelopen zijn (wauw, goed nederlands) dus misschien kan ik je helpen. Maar dan moet ik zelf ook even nadenken over wat ideetjes voor dit verhaal.

    1 decennium geleden
  • mojojojo

    KAN IEMAND MIJ UITLEGGEN WAT ER IS GEBEURD MET Q? Ik ben 1 dag weg en dan gebeurt dit... Typisch.
    Snel verder, ik hou van je verhaal!

    1 decennium geleden
  • AngelicPower

    snel verder!!(Y)

    1 decennium geleden
  • Azriel

    ik heb xzelf ook wat inspiratie nodig dus ik kan je niet helpen...
    is vhet je ooit opgevallen dat de toetsjes van je laptoop indeuukenn anaarmate je m lager hebt en reop typt o.o

    1 decennium geleden
  • xMissMarije

    verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen