Foto bij 54: de vliegreis

In het vliegtuig zat ik naast Niall en Liam, eigenlijk was ik ook echt een verwend nest. Ik was al ruim twee jaar gewend eerste klas te vliegen en dat ging deze keer dus ook en gelukkig maar aangezien we nu weet ik het hoe hoog in de lucht zaten op een 11 uur durende vlucht richting de Maladiven, aangezien we net waren opgestegen besloot ik nog even mijn ogen te sluiten. Tijd voor mijn welverdiende rust en vakantie!

-Liam pov-
Niall en Feliz gingen allebei nog even liggen en om hun wat privacy te gunnen ging ik bij de andere zitten. "waar zijn Niall en Feliz?" vroeg Louis, "slapen" antwoorde ik, "oehh" lachtte Hazz met een wenkbrauwwiebiel. Louis en Harry keken elkaar aan en stonden zachtjes op en kropen over de vloer richting Niall en Feliz, ik zuchtte diep. Konden ze die twee niet gewoon met rust laten?
Niet veel later kwamen ze teleurgesteld terug, 'ze slapen gewoon, allebei aan hun eigen kant' meldde Harry, ik grinnikte even.
Na een uurtje besloot ik ook te gaan slapen, ik liep terug naar mijn plaats en zag dat Niall en Feliz nu wel tegen elkaar aan lagen, ik lachte even en sloot mijn ogen.
'Pardon meneer, wilt u misschien iets te eten?' vroeg een stewardes aan mij, ik zag Niall en Feliz al rechtop zitten die hadden blijkbaar ook al wat besteld.

Feliz en Niall waren druk in gesprek over het resort waar we verbleven, 'Het Conrad Maldives Rangali, schijnt een van de beste resorts daar te zijn, je kan er zelfs onderwater lunchen' vertelde Feliz enthousiast aan Niall, Feliz had gezegd dat ze wel zou zien waar ze uitkwam en dat ze ons vertrouwde. De jongens hadden op hun beurt mee geholpen met de plaatsen en hotels uitzoeken en ik op mijn beurt had de boekingen geregeld.

-Feliz pov-
Niall en ik zaten samen te kijken op de site van het hotel en de foto's waren prachtig.



We hadden er al helemaal zin in, het hotel bood veel mogelijkheden om heerlijk te relaxen en dat was precies wat we van plan waren. Ik had al verschillende massages uitgekozen die me wel lekker leken.



Ook zouden we sowieso nog een keer onderwater lunchen, 'oh dat had je 14 dagen voor aankomst al moeten reserveren' las ik hardop voor, 'al geregeld' lachte Liam.
Na het ontbijt ging iedereen nog even liggen het was ondertussen 10 uur engelse tijd en in de Malediven was het nu 2 uur 's middags. We zouden daar rond 9 uur 's avonds lokale tijd aankomen, dus het laatste deel van de reis zouden we niet slapen, maar ik was nu al zo enthousiast dat ik ook al niet meer kon slapen en gelukkig was ik niet de enige.
Deze reis zou geweldig worden, eindelijk een keer geen paparazzi, geen gillende fans, geen interviews en geen repetities. De komende twee maanden zouden bestaan uit vrijheid, privacy, rust, relaxing, 5 van de meest geweldige jongen en geen zorgen!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen