Foto bij 34

#proud


Ik heb zo'n ongelofelijke zin om te schrijven! (:

Ik heb me voor gehouden om op elke reactie te reageren! (;

JustToBeMe : Ik twijfelde vorig jaar ook of nog verder ging gaan met latijn, mijn punten waren heel wat gezakt maar dat kwam blijkbaar door de leerkracht: ze was zo saai (aales ging zo traag) waardoor ik geen motivatie meer had. nu zijn ze weer wat beter! Veel succes in dit schooljaar! (:

MOTORMUIS : Jij doet ook Latijn in het 3de jaar?! *CYBERHIGHFIVE* Ik woon in Antwerpen, dicht bij Nederland! (': En diat bericht interesseerde me wel! (: ik vind het heel erg leuk om reacties van mensen te lezen! (':

OMYTOMLINSON: ik ben bezig! (:

LStyles212 : JA IK GA SNEL VERDAAAH! (:

IronRainbow : Veel succes dit schooljaar! En ik woon in Antwerpen, dicht bij Nederland!

Scientia: IT'S A VERY BAD FEELING! Je verzuipt toch niet echt hé? Anders ga ik nu de ambulance bellen! 8D Veel succes dit schooljaar!

ThisIsLove: Zoals ik al zei: IT'S A VERY BAD FEELING! Tjaa... Ik vind ook dat het te veel wordt, vooral op die avonden dat ik tot 11 uur bezig ben... (cat) Veel succes dit schooljaar!

Ly1dLaura: *ligtstrijkomjereactie* OOOOEEEHHH! xD

HaZaLiLoNi: Dat kan ik geloven! wij hebben 5 uur wiskunde... (cat)


Bedankt voor de reacties! x



Nog één dingetje, willen jullie dit ajb eens bekijken, het heeft me veel kracht gegeven om door te zetten en gaf me moed! Het heeft me écht geholpen en heeft toch ook al een paar traantjes bij mij laten vloeien (van ontroering)

Waarschuwing: Het gaat over een man zonder benen en armen (hij is zo geboren) dus als je dat liever niet wilt zien snap ik je wel), maar et is een echte aanrader!

KLIKKERDEKLIKKLIK

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (11)

  • MCourtois

    Mooi!
    & dat filmpje ; wauw.

    1 decennium geleden
  • Chasing1D

    Oohhh Harry, en nu ben ik mij aan het bedenken over welke reactie het precies gaat :O haha xd

    1 decennium geleden
  • LaureWithAnE

    haha oke ik voel mij echt dom nu, ik heb in het eerste jaar latijn gevolgd, heb het welgeteld tot de herfstvakantie volgehouden :) lekker slim van mij is het niet? en dan zit jij in het 3de en voel ik mij kei dom!

    1 decennium geleden
  • LStyles212

    snellverdahh <3

    1 decennium geleden
  • AppleTree1

    snel verder<3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen