Foto bij Hoofdstuk 10

Ik werd als eerste wakker als gewoonlijk,ik wou rechtstaan maar Zayn die nog sliep greep me in knuffel waar ik niet uitkom.Ik probeerde me er toch uit te wringen,wat maar half lukte.Op het nachtkastje lag de afstandsbediening van de TV dus zette ik de tv maar aan en liet me terug meegaan in de knuffel van Zayn.

Nial

Ik werd wakker van de honger..dus ging ik maar iets eten en bleef dan ook gewoon wakker.Ik plofte me in de zetel en keek wat Tv.
Na een halfuur kwam Lola ook naar beneden om iets te eten.
'Hey Beauty' zei ik tegen haar en ze begon te lachen..haar lacht was toch zo mooi..ze kwam naast mij in de zetel zitten en keken samen tv.

Yani

Een uur later begon ik honger te krijgen dus probeerde me ik weer uit de greep van Zayn te krijgen,maar het lukte niet..dus had ik nog maar een oplossing 'Zayn honey wake up!' en ik gaf hem een paar kusjes.
Zachtjes zag ik dat hij zijn ogen open deed en glimlachte 'Is this a dream?' vroeg hij ' Wel no it isn't..' antwoordde ik terug en vroeg hem dan ook meteen waarom hij dat vroeg 'Wel because the most beautifull girl of the world is my girlfriend.' zei hij en ik kon het niet laten om 'Ouhn' te zeggen :) hij gaf me een kus die tot een pasionele zoen leidde.Plots dat Nial de kamer binnen kwam om te vragen waar de chocolade koeken lagen.. Ughr dat moment was ik wel effe pissig.Ach ja hij kon er ook niet aandoen dat hij juist dat moment binnenkwam.Ik en Zayn stonden dan ook recht en gingen naar beneden om te ontbijten.
Omdat de anderen nog niet wakker zijn hadden Zayn en ik besloten om het ontbijt te maken.Zayn dekte de tafel en maakte de toast en ik bakte de eieren wat ietsje langer duurde.Plots voelde ik 2 armen rond me heen ik verschoot effe maar toen ik merkte dat het Zayn was kreeg ik een glimlach op me gezicht. :) Hij gaf me een kusje en hielp me met de eieren.Toen dat alles klaar stond gingen we iedereen wakker maken.Met potten,deksels en pannen gingen we naar boven.We riepen 3..2...1.. en blijkbaar stond Claire heel snel op juist voor dat we met al die potten en pannen lawaai gingen maken.Harry werd wakker en begon met kussens te smijten dus ja KUSSENGEVECHT!Liam smeet de kussens zo hard dat ik omviel toen Zayn dat zag Smeet hij kei hard de kussens naar Liam waarbij hij ook omviel.Ik lach echt plat van het lachen.We stopte met het kussengevecht en gingen alles opruimen.Toen alles tip top in orde was gingen we naar beneden ontbijten!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen