Foto bij Chapter One.

Eerste hoofdstukje is niet altijd het beste he! :$

Lottie Tomlinson

Verveeld keek ik naar het beeldscherm van mijn laptop.
Wat te doen op je vrije middag? Dit kwam zelden voor, normaal gesproken wist ik altijd wel iets te doen maar nu? Ik kon gewoon echt helemaal niks verzinnen.
Ik was net van plan om af te sluiten toen ik het o zo bekende geluidje hoorde :
You've got Mail Zo snel als ik kon opende ik de mail,

From: youknowjessica@mailme.com
To : lottlielovezyou@gmail.com
Subject: Dit moet je lezen!

Hee lottiee!!
Dus ik zat een beetje rond te surfen op het net, want ik verveelde me ( jij ook ?)
En vraag me niet hoe maar ik kwam op zo'n Site terecht met allemaal verhalen over (je raadt het nooit!) One Direction!
Dus ook over je broer haha,
Don't know if yah want to reed it ?
Ik heb een verhaal gevonden dat gaat over zo'n meisje met Anorexia en zo ,
Je moet dit verhaal echt lezen!!
Kan ik vanavond even langs komen?
ff gezellig bij kletsen.
Call me Maybe Baby!
haha Love you Lottiee!
xx Jess.

Ik zuchtte , nou ja toch iets te doen?! Ik opende de link en kwam op één of andere website terecht. Overal waar ik keek zag ik wel iets wat te maken had met One Direction. Ik zag alle namen van de jongens staan en op één of ander manier moest ik toch wel een beetje lachen. Het is toch wel speciaal als er een website is opgericht waar jou broer & zijn vrienden bijna overal in voor komen. Tenminste dat vind ik. Ik ging op zoek naar het verhaal dat jessica bedoelde en begon gulzig te lezen 'Ik keek in zijn prachtige bruine ogen totdat Jaylinn weer terug kwam. "Gaat het wel? Je ziet er zo bleek uit." vroeg Harry bezorgd. "Ja, gewoon een beetje moe." Louis grinnikte. "Waarom zijn jullie allebij moe?" ik voelde het bloed naar mijn wangen stromen. "Mag dat dan niet?" zei ik terug, en hij keek me verbaasd aan. "Sorry." zei ik er meteen achter aan. "Joy? Mag ik je mobiel even?" vroeg Zayn. "Ja sure." zei ik, en ik pakte mijn iPhone, en gaf het aan hem. Hij tikte iets in, en gaf mijn iPhone terug. Ik grijnsde, hij had me net gewoon zijn nummer gegeven. Mijn inbox gaf 1 aan, dus ik opende het berichtje van Nate, mijn vriendje. Het is over. .'
Ik moest lachen bij de opmerking van Louis , Dat was echt iets wat hij zou zeggen Ik begon veder het verhaal te lezen, bij sommige stukjes kwamen de tranen in mijn ogen. Het meisje met anorexia was niet lelijk! Ik snap echt niet hoe mensen en dan bedoel ik vooral de meisjes zo over zichzelf durfden te denken. Ik maakte snel een account aan en plaatste een reactie bij het verhaal :. Ik haat het als meisjes zichzelf stom/lelijk of wat dan ook noemen, Het is gewoon NIET zo! Iedereen is perfect op zij/haar manier! xx L.
Na een tijdje nog veder rond gekeken te hebben sloot ik dan toch maar af. Ik stond op en liep naar beneden waar mijn zusjes rustig tv aan het kijken waren. Nog steeds verveelt liep ik naar de keuken waar mijn moeder druk bezig was met het avond eten. 'He mam' mompelde ik en ik pakte een blik cola uit de koelkast. Ik opende het blikje en begon te drinken alsof ik in geen jaren gedronken had. Ik zag mijn moeder vanaf mijn ooghoeken afkeurend heen en weer schudden met haar hoofd en stopte meteen met drinken en pakte een beker en schonk daar het overgebleven drinken in. 'Dat is beter' zei mijn moeder tevreden en ze liep de keuken uit.
Ik hoorde het geluid van een sleutel in de deur en nog voor ik het wist stonden Louis & Harry in de deur opening. 'I'M BACK PEOPLE!' schreeuwde Louis waardoor Daisy en Phoebe hem gillend besprongen waar door Louis net deed alsof ze hem probeerde te vermoorde. Harry lachte Louis vierkant uit en Phoebe en Daisy stopte even. Ze keken elkaar aan en knikte toen, dit zou nog gevaarlijk worden. Beiden sprongen ze op Harry die dood gekieteld werd. Ik begon te lachen , zo ging het hier nou altijd als hij er was. Louis liep naar me toe en gaf mee een knuffel 'Heb je me al gemist kleine?" zei hij en hij aaide over mijn hoofd waardoor mijn haar in de war kwam te zitten. Ik gaf hem een duivelse blik en hij wist precies wat hij moest doen. 'You better Run for Yah Life!' zei ik en nog voor ik het wist rende ik hem achterna het hele huis door.

Reageer (3)

  • Semantiek

    Leuk! Snel verder gaan hoor!

    1 decennium geleden
  • Lolzzzz

    ahw <3 egt heel goed <3
    hee das mijn verhaal :P
    x

    1 decennium geleden
  • 5Boys1Dream

    mooi stukje <33 x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen