Foto bij Chapter Two.

Een nieuwe dag , een nieuwe hoofdstukje x

Lottie Tomlinson

'Mam is het goed dat Jess vanavond komt?' vraag ik mijn moeder tijdens het eten. We zaten met zo'n 8 man aan tafel en nog steeds was er ruimte voor nog wel 8 personen?! Ik keek mijn moeder smekend aan en ze knikte na enige twijfel. Ik glimlachte 'Thank you!' zei ik en ik deed even zo'n raar vreugde dansje. 'Jess? Bedoel je Jessica? Dat gekke kind?' ze Louis met een volle mond waardoor mijn moeder hem een strenge blik gaf. Ik keek hem beledigd aan. 'Ja Jess als in Jessica & nee ze is niet gek! Jij & Harry jullie zijn pas gek!' schreeuwde ik dramatisch door het huis waardoor iedereen behalve Harry, Louis en mijn moeder begon te lachen, dit ging nog leuk worden.. 'Ik.Ben.NIET.Gek!' zei Louis quasi beledigd. Ik keek hem spottend aan, ' Jij en niet gek? Laat me niet lachen!' zei ik.'Eigenlijk heeft Lottie wel gelijk hoor!' zei Daisy blozend. Louis keek haar beledigd aan. 'Auch! That hurts!' zei hij dramatisch en hij greep naar zijn hart. 'Harry alsjeblieft! leer deze mensen wat manieren aan? Ze doen me pijn' zei hij en hij keek Harry smekend aan. Iedereen keek vol verwachting naar Harry die mij bloed serieus aan keek. 'Lottie,' zei hij langzaam 'Je hebt helemaal gelijk, we zijn ook gestoord!' zei hij alsof dit de normaalste zaak van de wereld was. Iedereen aan tafel begon te lachen , ik kreeg de tranen in mijn ogen! Louis keek Harry heel droog aan 'Serieus Harry? Ik vraag je om mij te helpen en dan flik je me dit? Ik wil je nooit meer zien!! zei hij en hij keerde Harry de rug toe en ging rustig veder met eten. Harry keek heel even gekwetst en begon Louis op de rug te tikken. 'Draai alsjeblieft om? Je bent niet gek! Ik ben gek ! Gek op jou , alsjeblieft draai om?!" ging hij smekend veder. De tranen stroomden over mijn wangen en ook Daisy,Phoebe & Felicite lachen helemaal in een deuk. Mijn moeder schudde afkeurend haar hoofd en ging weer veder met eten, zij genoot dus duidelijk niet van deze drama show. 'Alsjebleift BooBear?' zei Harry na tienduizend andere dingen te hebben geprobeerd. Meteen draaide Louis zich om. 'Oh kom hier en geef je BooBear toch een knuffel!' zei hij en hij spreidde zijn armen.
Na het eten ruimde we met z'n allen de borden op en verzamelden we weer in de woonkamer. 'Mogen we een film kijken?' vroegen Daisy & Phoebe zo lief mogelijk. Fizz schudde meteen wild haar hoofd 'Nee Vandaag mag ik kiezen!' zei ze lachend en ze zette de tv op haar favoriete serie. Ik zuchtte 'Ik ben boven!' schreeuwde ik naar niemand in het bijzonder en liep zonder op antwoord te wachten naar mijn kamer. Ik startte mijn laptop weer op en wachtte geduldig tot ik me tot ik mijn ding kon doen. Na een paar seconde stond het beeldscherm op mijn speciale achtergrond. Ik stond er dan niet zo mooi op maar hij was en bleef heel speciaal voor me. Na een paar seconde hoorde ik weer het bekende geluidje;
You've got Mail
Net toen ik mijn Mail wou openen kwam Louis mijn kamer binnenstormen 'Wat dooe jee?' zei hij en hij sprong naast me op bed..

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen