Foto bij 006

Kate Scarlett Johnson
Josh Devine

Dit stukje bevat 16+ , je moet dus zelf bepalen of je het wilt lezen!
Wil je het niet lezen, scroll dan naar de onderkant van de pagina
Dit is de eerste keer dat ik een 16+ stukje uitgebreid heb beschreven, dus.. ja



Josh zoent haar gewillig terug. Kate voelt zijn tong tegen haar lippen en opent haar mond. Zachtjes strelen ze over elkaar.
Josh duwt Kate voorzichtig tegen de douchewand aan. Kate haalt haar lippen van die van Josh en begint zachtjes in zijn nek te zuigen. Net onder zijn oor. Josh heeft zijn ogen gesloten. Ineens voelt Josh, dat Kate zijn zwakke plek heeft gevonden. Zachtjes kreunt hij. Kate glimlacht tegen zijn nek aan. 'Raak je een beetje opgewonden Josh?' fluistert Kate zwoel in zijn oor. Josh houdt zijn adem in.
'You could save a drum Josh Devine' zegt Kate zachtjes, terwijl haar hand over zijn buik glijdt. Josh voelt zijn hartslag omhoog gaan.
'Just bang me' zegt Kate, en ze stapt de douche uit, Josh zet snel de kraan uit en springt de douchecabine uit. Hij pakt Kate vast en trekt haar mee naar de slaapkamer, waar ze zoenend op bed vallen. 'Nu wordt het bed nat' zegt Josh hijgend. 'I don't care' zegt Kate en ze drukt haar lippen op die van Josh,
Josh begint allemaal kusjes in haar nek te plaatsen en gaat langzaam naar beneden. Hij streelt haar borsten zachtjes en liefdevol. Kate kreunt als ze Josh zijn tong om haar tepel voelt. Zonder waarschuwing brengt een vinger bij haar naar binnen. 'Josh' kreunt Kate. Steeds sneller beweegt hij zijn vinger en hij duwt een tweede vinger naar binnen. Kate voelt haar hoogte punt dichterbij komen en net voor dat ze komt trekt ze Josh naar boven. 'My turn' grijnst ze terwijl ze Josh op zijn rug duwt. Haar hand streelt over zijn tepel, en zijn buik. Met haar vinger streelt ze plagerig over zijn ballen en zijn gehele lengte, die al aardig gegroeid was. Langzaam begint ze hem af te trekken. Josh kreunt, wat een teken is voor Kate om sneller te gaan. Josh begint te hijgen. Plots stopt Kate en brengt haar mond dichterbij. Ze likt over het topje heen en neemt hem dan helemaal in haar mond. Josh grijpt de lakens vast. 'Sneller' kreunt hij. Kate gaat sneller en masseert met haar andere hand zijn ballen. Vlak voordat hij komt, stopt ze. Josh kijkt haar vol lust aan en grijpt naar zijn koffer. Al snel komt hij overeind en doet een condoom om zijn penis. 'Zeggen als het pijn doet hé lieverd' zegt Josh liefdevol, als hij zich voor haar opening zet. Kate knikt en Josh stoot zachtjes naar binnen. Kate kreunt en Josh kijkt haar verschrikt aan. 'Deed ik je pijn?'. Kate schudt haar hoofd. 'Ga door' fluistert ze en ze drukt haar lippen op die van Josh. Voorzichtig begint Josh te stoten en samen kreunen ze. Josh gaat steeds harder en Kate slaat haar binnen om Josh zijn benen. Josh komt nog dieper in haar en Kate voelt dat er een kriebelig gevoel in haar onderbuik zich opbouwt. Josh stoot nog een paar keer en Kate voelt dan zijn spieren samentrekken. Josh komt klaar en het duurt niet lang meer voordat Kate ook klaarkomt
Hijgend laat hij zich zakken. Het is doodstil in de slaapkamer, alleen het gehijg is nog te horen.
'Ik hou van je Josh' zegt Kate, terwijl ze zijn bezwete haren uit zijn gezicht veegt.
'Ik hou ook van jou' zegt Josh en hij drukt zijn lippen op die van Kate.


NIET GELEZEN? dit is er gebeurd: Ze hebben net seks gehad, en liggen nu op bed. Ze hebben net aan elkaar verteld dat ze van elkaar houden.
REACTIES?

Reageer (2)

  • Pepito

    goed hoor

    1 decennium geleden
  • xIsoldee

    Het is goed geschreven misschien alleen minder namen en soms zij/ze of hij x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen