Foto bij *8*

‘Pepper! Ik snap het niet!’ Tony blèrt door de telefoon. ‘waarom zou zij bij SHIELD mogen. Ze kan niets!’ aan de andere kant van de lijn is het stil. ‘Tony, ik heb haar document opgevraagd, en ik snap waarom ze bij SHIELD zou kunnen werken’ zegt Pepper dan. ‘wat? Wat staat er in?!’ Pepper wilt net wat zeggen als Natasha de mobiel van Tony afpakt. ‘Pepper, met Natasha, wil je het document verzegelen? Het is topgeheim’ Natasha hangt op en geeft de mobiel terug. ‘Nick wil je spreken’
Ik zucht diep als Nick klaar is met zijn verhaal. ‘waarom ik?’ vraag ik dan. Nick draait het document dat voor hem lag naar me om. ‘je moeder heeft bij ons gewerkt’ ik kijk snel naar het document. Er zit een foto bij die inderdaad veel op mijn moeder leek. ‘je vader werkte aan iets voor SHIELD. Eigenlijk je hele familie. Maar toen ze jou en je broer kregen, stopte ze’ ik blader door het document en stop bij de foto van mijn vader. Zachtjes strijk ik er overheen. ‘waarom zijn ze weggegaan?’ Nick staat op en loopt naar het raam. ‘ze vonden het te gevaarlijk’ ik knik langzaam en sta op. ‘ik kan hier niet werken, mijn ouders vonden het te gevaarlijk’ Nick kijkt uit het raam en knikt langzaam. ‘ik zorg ervoor dat iemand je naar je huis brengt’ ik sluit het document en stop de foto’s en informatie die ik eruit had gehaald in mijn zak. Tony passeert me. ‘waar gaat zij heen?’ vraagt hij aan Nick. Nick draait zich om. ‘ze gaat naar huis’ Tony wil er tegen in gaan. ‘Agent Hill, kan je aan Steve vragen of hij en Natasha, Molly naar huis kunnen brengen?’ Agent Hill knikt en loopt weg.
‘wij brengen je naar huis’ Natasha loopt mijn kamer in. Ze heeft een zak vast en geeft hem aan me. ‘je schoenen en jurk’ ik pak hem aan en loop achter ze aan naar buiten. ‘ik vlieg dit keer, dus je komt dit keer wel veilig beneden’ zegt Natasha met een glimlach. Steve laat me voor hem naar binnen lopen en knielt voor me neer. Hij gespt me vast en kijkt me eventjes aan voor hij naast me gaat zitten. ‘jammer dat je niet blijft. Ik had je graag beter leren kennen’ zegt Steve nog als we opstijgen.

Reageer (4)

  • GreyTardis

    ik heb het idee dat Loki dalijk komt opdagen xD

    1 decennium geleden
  • Thackery

    'Dit was het laatste hoofdstuk'
    Damn. (in Peanuts voice x'D)


    Oeh, beter willen leren kennen?! Of eh.. zoiets xD

    1 decennium geleden
  • FallinTime

    Robert downey junior <3

    1 decennium geleden
  • GetHimAPony

    RAAAWWRRR BETER LEREN KENNEN *WBW* XDD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen