Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • theguardian

    1. Ik denk dat ik de pov van Liam heel interessant vind. omdat hij toch denk ik met Zayn en met Harry heeft kunnen praten en dat anders gewoon moet doen in dat hoofdstuk.
    2. Ik denk dan toch You need me, omdat ik een mega grote fan ben van Ed sheeran, en omdat ik het nummer gewoon fantastisch vind.
    3. ik denk dat ik dan toch kies voor Zayn. Zayn is een jongen die ik goed bij haar vind passen, en ik vind niet dat Harry en Mila iets moeten krijgen omdat het dan te veel wordt geforceerd. als ze gewoon vrienden blijven is het voor mijn gevoel beter.
    4. Ja. Ik hield hard van Janet in de liveshows, en ik vond het echt een tegenvaller toen ze eruit lag. zeker omdat ik haar toch als winnares zag.
    5. Omdat jij een hele aardige meid bent, en ik vind dat je fantastisch schrijft.
    6. Ik vond Harry in de liveshows erg sterk toen ze Your song moesten zingen. Ik vind Harry gewoon een stem hebben voor de oudere liedjes. the beatles, Elton John. dat soort artiesten. daarom hoop ik dat hij het liefste een nummer van die artiesten gaat zingen.

    Dit was weer een fantastisch hoofdstuk, en ik hou ervan hoe de vriendschap tussen Harry en Mila steeds beter wordt. maar ik vind dat Zayn zich erover heen moet zetten, want hij doet gewoon stom op dit moment. Ook hoop ik dat ik nog een keer een hoofdstukje te lezen krijg met de meningen van Hannah en Jill. Ik weet dat ze niet de belangrijkste personen zijn in dit verhaal, maar ze zijn wel degene die Mila het meeste zien en meemaken hoe zij zich voelt door de gebeurtenissen met Zayn en toch ook met Harry. ondanks dat ze niets ervan weten. Het zijn toch haar beste vriendinnen en ze zien wel emoties.

    nou ja, snel verder xx

    1 decennium geleden
  • Adkins

    1. Liam
    2. 'Touch-a, touch-a, touch me'
    3. ZAYNNNNN
    4. jaaa ik hou van janet
    5. omdat je verhaal geweldig is
    6. torn

    1 decennium geleden
  • Franta

    Vraag één: LEEYUM xx
    Vraag twee: You need me, but i don't need you
    Vraag drie: Zayn, geen twijfel,
    Vraag vier: JAAA
    Vraag vijf: Omdat je een super goed verhaal hebt
    Vraag zes: Alles wat hij zingt is prachtig so

    1 decennium geleden
  • Explore

    1: Liam
    3: ZAYN!
    4: Jups, I like Janet! (:
    5: because i like your story!
    6: I'm sexy and i know it! haha. no joke. Kiss me van Ed Sheeran! (:

    1 decennium geleden
  • Unusual

    Oke de vragen:
    1: Van Zayn, maar ik denk dat Liam ook wel een andere kijk heeft op alles. Dat maakt het ook wel leuk.
    2: 'Touch-a, touch-a, touch me'
    3: Zayn, no doubt.
    4: Ja, want ze kon goed met Mila overweg. Dus er mist een stabiele factor. En voor de rest buiten je verhaal om, ik volg de Engelse X factor niet. Zelfs de Nederlandse niet. Geef mij maar The Voice of UK
    5: Omdat jij een ongelooflijke lieve meid bent.
    6: Iets van Ed Sheeran.

    En dan nu over het verhaal. Ik vind je dronken Mila best leuk gelukt. Ik kon er wel om lachen. En daar gaat het ook om. Ik vind ook dat Zayn zich eroverheen moet zetten en met Mila moet gaan praten. Hij is oud en wijs genoeg om dat te doen.
    Hannah en Stefan moeten ook gewoon samenkomen. Dat lijkt me zo schattig!

    <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen