Niet lezen als je geen hoofdstukken wilt lezen die bondage & bloodplay bevatten :3

Lucy werd wakker zonder te weten waar ze was. Een koude rilling schoot door haar lichaam en het donker omarmde haar. Ze kon niets zien, want een blinddoek was om haar hoofd gebonden. Ze was naakt, dat wist ze en ze wist ook dat ze was vastgebonden. Haar tenen raakten net de grond, maar bijna haar hele lichaamsgewicht hing aan haar armen. Ze wist niet wat te verwachten, maar ze wist dan Enzo de reden was dat ze in deze koude ruimte zat. Ze speelden vaak spelletjes, meestal een mengeling van pijn en plezier. Ze voelde een aanwezigheid in de kamer en even later hoorde ze voetstappen. Ze klonken zovele malen luider dan normaal, maar al haar zintuigen stonden op scherp. Ze hoorde de man grinniken en even later voelde ze klemmen om haar tepels. Ze kreunde, het koude metaal op haar warme huid was fantastisch. Ze hoorde dingen gebeuren en ze hield haar adem in, wachtend op de volgende zet van haar meester. Ze voelde hoe er gewichten aan de klemmen werden gehangen en kreunde. Het voelde zo vreselijk goed. De pijn en het genot, vermengd in een dodelijke mix. Ze hield ervan gedomineerd te worden en ze wilde niets liever dan meer pijn voelen, zich overmeesterd voelen. Ze voelde ruwe vingers op haar wangen en even later lippen op de hare. Gewillig opende ze haar mond, liet de tong haar mond verkennen en kreunde toen ze een hand aan de gewichten voelde trekken. Ze wilde meer, meer pijn, meer genot, meer. Het enige waar ze aan kon denken was de tong in haar mond, de pijn in haar tepels en de drang naar meer.

"Ik zal ervoor zorgen dat je de eerste weken niet kunt bewegen zonder pijn te voelen", hoorde ze een dreigende stem zeggen. Plots voelde ze zijn tong over haar oorlel glijden voor hij er zacht zijn tanden in zette en trok. Ze kreunde en duwde haar lichaam naar voor, panikerig op zoek naar een aanraking. Ze voelde haar dode hart kloppen met een hoge snelheid en voelde hoe haar vingers tintelden omdat de bloedtoevoer bijna geheel werd afgesneden door de boeien rond haar polsen. Enzo wist wat hij moet doen, wat hij kon doen en hij ver hij kon gaan. Na al die jaren van oefenen en opnieuw beginnen was hij een meester geworden in het spel en wist hij iedereen te overmeesteren. Hij was de enige die de regels kende en ze kon overschrijden. 

Ze voelde een hand over haar buik glijden, verkennend. Ze wist dat hij misschien liefdevol en bezorgd overkwam, maar dat ze snel veranderen. Ze voelde hij zijn vingers haar schaamlippen openden en even later voelde ze zijn duim op haar clitoris. Ze kreunde en ze bewoog me met zijn hand, vragend om meer, bijna smekend. Haar ademhaling versnelde terwijl Enzo's vingers bleven bewegen. Ze voelde hoe het plezier zich opbouwde en ze voelde hoe haar lichaam trilde. Haar polsen begonnen te bloeden en haar tepels stonden in brand, maar het deerde niet. Het maakte het alleen maar beter. Ze voelde hoe een tong al het bloed oplikte en enkel dat was al genoeg om haar te laten overspoelen door een golf vangenot. Ze voelde hoe ze het laatste beetje gewicht dat ze op haar tenen zette, niet meer kon verdragen. Ze voelde Enzo's vingers verdwijnen en zenuwachtig wachtte ze op wat er nog ging komen.

Lucy hoorde eerst hoe het leder op haar huid terechtkwam voor ze de brandende pijn voelde. Het raakte haar rug en haar rechterschouder, wat het enorm pijnlijk maakte om haar gewicht te dragen. Ze vebeet de pijn en weigerde te schreeuwen, wat Enzo enkel maar woedender en enthousiaster maakte. "Je weet dat ik wil dat mijn speeltjes gillen en gillen zal je. Wacht. Maar. Af."
Ze voelde hoe de riem steeds weer dezelfde plek raakte en hoe haar huid openscheurde. Het bloed vloeide van haar schouder en rug, ze voelde de druppels naar beneden glijden. Plots gilde Lucy zo luid, dat ze bang was dat anderen die in de buurt waren het ook konden horen. Ze hoorde Enzo lachen, een wrede, koude lach. "Eindelijk."
De brandende pijn voelde ze nu in haar onderste regio. Het leder had haa schaamlippen en clitoris geraakt. Het deed veel meer pijn dan normaal, omdat ze nog steeds gevoelig was van zijn vorige acties. De slagen bleven komen, het leder bleef zijn doel raken en Lucy voelde hoe ze weer opgewonden raakte. 

En tong gleed over de wonden op haar rug, wat zorgde voor pijn en plezier. Ze wist niet hoe ze moest reageren, maar instinctief duwde ze haar lichaam naar achter, wat ervoor zorgde dat de boeien zich in haar polsen boorden en Enzo's tong dieper in de wonden gleed. Ze kreunde en hoopte dat deze nacht nog lang zou duren. Ze voelde hoe zijn hand aan de gewichten trok die aan haar tepels hingen en ze hijgde hoorbaar. Ze waren zo gevoelig en waarschijnlijk rood, maar het deerde niet. Ze voelde hoe zijn vingers bij haar naar binnen gleden, haar binnenste onderzochten. Ze voelde hoe hij langzaam bewoog, haal plagend. Hij testte hoe ver hij kon gaan voordat ze zou breken en smeken om meer. Het duurde niet lang voor ze ingaf en smeekte om meer. Ze kende Enzo en ze wist dat ze niet zou krijgen wat ze wilde als ze er niet om smeekte. Ze probeerde hem te weerstaan, maar wist dat het altijd onmogelijk bleek. Ze voelde zijn vingers op een traag tempo in en uit glijden. Ze zorgden voor genot, maar nooit genoeg om haar echt te doen genieten. Enzo beet in haar oorlel, liet zijn tong over haar nek glijden en beet zachtjes. "Smeek", beval hij haar en beet zo hard dat hij de huid brak. Hij dronk gewillig van haar bloed en duwde zijn erectie tegen haar been aan. "En je krijgt dit als cadeau."

Reageer (2)

  • Raveness

    :9~:9~:9~:9~:9~

    1 decennium geleden
  • katl1

    Haha, ik klikte op de link in mn pbtje en had er niet aan gedacht dat ik bij een sm-verhaal terecht zou komen
    Nou ja, ik kan er tegen, anders had ik geen abo genomen hé
    Goed geschreven trouwens!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen