Foto bij *11*

‘waar zijn die papieren die je hebt meegenomen?’ Nick legt zijn handen voor me op de tafel en kijkt me aan. Ik kijk koppig terug. ‘waarom zou ik die papieren mee nemen?’ Nick gaat zitten en kijk me lang aan. ‘probeer me niet uit te dagen’ ik buig iets naar hem toe. ‘het zelfde geld voor jouw Nick’ ik merk gelijk aan hem dat ik nu op het randje bezig ben. Nog even en hij zou me misschien aanvallen. ‘als je niets zinnigs kan zeggen dan laat ik je wel hier, alleen’ Nick staat op en loopt weg. Lichtelijk verbaast kijk ik de ruimte rond. Het was kaal en de spiegel waar ik naar keek moest gewoon een raam zijn. Ik sluit mijn ogen even en ontspan mijn schouders. Hoe laat zou het zijn? Ik onderdruk een gaap en kijk naar de bank die in het verblijf staat. Hij ziet er niet comfortabel uit maar omdat ik zo moe was ga ik er toch op liggen. Het ligt inderdaad verrot maar mijn ogen sluit vrij snel.

‘we hebben haar appartement doorzocht en niets gevonden’ mompelt Clint tegen Nick. Ze kijken hoe ik door de kamer loop en vervolgens op de bank ga liggen. ‘ik weet zeker dat ze, ze heeft’ antwoordt Nick terug. ‘Thor, wat wilde je me vertellen?’ vraagt Nick uiteindelijk aan Thor die naast hem staat. Thor kijkt hem aan. ‘Loki, hij wil haar. Ik weet niet waarom, zo bijzonder is ze niet in mijn ogen.’ Nick wrijft over zijn gezicht en knikt. ‘laat Bruce haar weer bewaken’ Nick loopt weg en Bruce wordt naar binnen gebracht.

‘ben je hier alweer om me in de gaten te houden?’ mompel ik. Het zachte gegrinnik van Bruce vult de ruimte. ‘in een keer goed Molly’ hij schuift de stoel weg en begint het boek te lezen wat hij bij zich heeft. ‘mag ik misschien ook een boek?’ Bruce kijkt op en geeft het boek dat hij op tafel had liggen aan mij. ‘Noorse mythologie?’ vraag ik verbaast als ik het boek bekijk. Bruce knikt. ‘je hebt Thor en Loki al ontmoet, dus misschien vind je nog iets interessants’ met een glimlach open ik het boek en begin te lezen.

Reageer (4)

  • Nouika

    Bruce ;D

    1 decennium geleden
  • GreyTardis

    gaaf xD ik heb alles tot nu toe gelezen, dus Snel Verder!!(hoera)(hoera)

    @FallinTime helemaal mee eens(nerd)

    1 decennium geleden
  • FallinTime

    jouw story's - degene die ik lees (A) - hebben allemaal meerdere dingen gemeen maar de belangrijkste is, ik wil altijd jouw hoofdpersonage zijn, ze is zo cool!

    1 decennium geleden
  • GetHimAPony

    Loki =3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen