Foto bij Meeting a new roommate

W00TH!

Wat een reacties allemaal, fantastisch :D! Blijven jullie ook kudo's geven (a)? We staan namelijk bijna in de top 10! EN dat zou natuurlijk wel een hele spetterende binnenkomer zijn na mijn terugkomst :). Oh, en onderstaand stukje is vooral informatief, maar absoluut nodig... Het einde is dan - oke - best wel grappig, maar ik beloof jullie een nog grappiger vervolg op dit stukje als jullie de boel eens flink vol spammen :').

WANT MIJN LEZERS ZIJN TOF.

Dat wilde ik even kwijt :).

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (7)

  • xlemelanie

    Haha, Melanie is de naam :zz

    1 decennium geleden
  • LightRose

    je moet echt snel verderrr gaan!!!!!! please please please(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)

    1 decennium geleden
  • KeyKey4

    leuk xD
    en hier is je kudo :P
    xx

    1 decennium geleden
  • hiitsfeb

    Meh ik vind het jammer van Lucas. Ik had even het perfecte beeld van hem, maar wederzijds ben ik blij dat je dit hebt gedaan. Vraag me niet waarom, ik vind het gewoon haha. Snel verder x!

    1 decennium geleden
  • MacGyver

    Leuk! Maar ik vind dat ze wel een beetje overdrijft wat Lucas betreft. Hij heeft niet vast gebonden of iets in die trant.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen