Foto bij Quatre-vingt-cinq.

Quatre-vingt-cinq

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • ZeroGravity

    Omygod. *mental slapping*
    Echt, sorry dat ik zo lang al niet gereageerd heb -want ik bedacht me net dat ik op "het vorige hoofdstuk" [wat toen iets van 83 was, denk ik] toen je een volgend hoofdstuk postte, en daarna nog een, en toen reageerde ik nog steeds niet en toen was ik boos op mezelf, en ja.
    Jeweetwel. Nee, waarschijnlijk niet -neemt ook niet weg dat ik me heel erg schaam dat ik wel van dit verhaal geniet maar je daar niets voor teruggeef. Maar goed. Daarom dus. een reactie. Die waarschijnlijk weer crapperig gaat zijn zoals altijd, maar toch. het is iets.
    Firstofall; love this: "Ella speelt Yoko Ono rol bij One Direction, zoals bij The Beatles gebeurde” omdat ik een enorme fan van de Beatles ben en ik vind het heerlijk als men the Beatles gebruikt in een verhaal op welke manier dan ook, dus. I love that.
    En ik vind dat je iets dat onmogelijk voor te stellen is voor ons, omdat wij dus niet bekend zijn, niet in zo'n situatie zitten als zij [ik bedoel dus met liefdesproblemen en kapotte relaties waarvan de hele wereld kan meegenieten] echt geweldig beschrijft. Ik voel die emoties als ik dit lees, en het komt zo geloofwaardig over wat je beschrijft! Heb ik met dit verhaal altijd gehad, trouwens -ondanks het feit dat iemand als Ella normaal gesproken zo ver weg van ons zou staan, weet jij haar ontzettend dichtbij mij te brengen. En dat doe je fantastisch. <3
    Ik vraag me af waarom de jongens ruzie hebben. En ik vraag me af wat er gaat gebeuren. En ik vraag me af of Ella hier overheen gaat komen en of Katie daarmee gaat kunnen helpen -ik hoop in ieder geval van wel. En ik hoop echt dat het goed komt. Niet in de manier van "ze leven nog lang en gelukkig" [want die hoop heb ik bij dit verhaal eigenlijk al niet meer] maar wil in de zin van dat Ella gelukkig is. 'cuz she deserves to be happy.
    En ik wil nog even zeggen dat dit echt een geweldig verhaal is dat ik altijd graag lees. Dit is een van die weinige verhalen waarbij ik het gevoel heb dat dit niet alleen maar om de fanfictie draait, maar dat dit zo een boek zou kunnen zijn. And that really means something.
    Love it. <3

    1 decennium geleden
  • FollowDreams

    Snel verder! :)

    1 decennium geleden
  • iLOVELiAMx

    Wauw..Ik heb in twee dagen je story gelezen en geloof me; je hebt écht talent! Pfoee wat kan jij goed schrijven zeg! En het is gewoon echt een perfect verhaal! xx

    1 decennium geleden
  • Boulevard

    Echt goed geschreven, verder!

    1 decennium geleden
  • Hadithi

    Oeh...:8

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen