Foto bij THG - Thema wedstrijd. Opdracht 1. Aceal ~ District 3.

Meet hier de vrouwelijke tribuut van District 3, Aceal.

Naam: Aceal Crystel( Crystel is ook wel afgeleid van de naam Crystal maar dan is de a een e geworden. Crystal betekend ook wel ijs, maar Crystel met de e betekend net zoals Aceal helemaal niks) Moon, wat natuurlijk maan is in het Engels. Mensen spreken haar altijd aan met Aceal dat je uitspreekt al Asee-al.

Leeftijd: Aceal is op dit moment vijftien jaar en negen maanden jong.

Geslacht: Vrouwelijk.

Uiterlijk (gelieve met foto): Aceal is een meisje met al aardig wat mooie rondingen, ze is al echt vrouwelijk en is dan ook al 1,79 lang terwijl ze nog niet helemaal uit gegroeid is. Doordat ze aardig lang is past niet al de kleding haar goed, maar daar heeft ze totaal geen moeite mee aangezien ze niet veel over haar uiterlijk geeft. Aceal heeft lange blonde haren die over haar borsten heen vallen. Ze heeft een aardig lang gezicht met hoge junkbeenderen, over haar wangen lopen zo af en toe een stel sproetjes heen en weer waardoor ze een lievelijke uitstraling krijgt. Aceal haar lippen zijn aardig vol wat haar uiterlijk wat aparter maakt. De rest kun je op het plaatje bekijken.




Innerlijk (goed uitgebreid): Aceal is hoogbegaafd, dat is ze altijd al geweest. Op school was ze al vroeg bezig met TV’s en computers. Aceal snapte de kleine dingen al die niemand echt begrijpte, maar dat werkt op dit moment alleen maar in haar voordeel. In het dagelijkse leven is ze bezig met grote computers die belangrijk kunnen zijn. Aceal is hier door heel erg snel volwassen geworden waardoor ze zich ook snel zo gedraagt, het is geen meisje meer maar al een jonge vrouw. Haar contacten zijn ook dan wat meer de mensen bij haar thuis, haar familie dus en de mensen die rondom haar wonen en wel respect voor haar tonen die ze verdient en die ze nodig heeft om gewoon een meisje te kunnen zijn, haar vriendinnen van wel haar leeftijd hebben dan ook respect voor haar en waarneer iemand respect voor Aceal toont zal zij dat ook terug geven, alles wat je aan haar geeft, voor haar doet kun je terug verwachten aangezien ze pas werk voor je doet als je laat zien dat je het wilt en haar ook respect geeft. Dan komt alles goed.

Aceal is niet het meisje wat men moet onderschatten, ze is dan wel al erg volwassen en hoogbegaafd, waardoor men sommige dingen niet van haar verwacht. Alsnog heeft ze een jong lichaam en kan ze ook nog wel eens los gaan zoals de meesten wel eens doen, ook al is het lachen om het domste iets. Zij mag het ook wel eens een keertje niet serieus zijn. Waarneer je der dan ook goed kent zal je beseffen dat ze ook gewoon een doorsnee meisje is die een tikkeltje slimmer en zelfstandiger is, maar daardoor is ze zeker niet minder dan de helft. Ze is dan ook zeker niet onzeker over zich zelf.

Voor de rest is Aceal een aardig sociale meid die graag anderen helpt, maar net zo goed ook zich zelf kan onderhouden, ze is niet afhankelijk van een man of een andere vrouw. Ze kan zich prima zelf redden met van alles en nog wat, zij zelf geeft wel graag hulp maar hoeft het niet te krijgen. Ze heeft liever dat ze alles zelf merkt, haar neus een paar keer stoot en gewoon door gaat. Ze hoeft geen advies van andere mensen omdat ze zich zelf wel red. '

Familie (ook goed uitgebreid): Een kleine familie is niet echt ten sprake bij Aceal, Aceal is geboren in de familie Moon. Haar vader Mynerd (60 Jaar) en haar moeder Yvanne (59) hadden voor Aceal al een andere dochter genaamd Dian (22 jaar) die sinds dien getrouwd is met een man en onderzoekt samen met hem sindsdien nieuwe dingen voor computers en keurt ze. Na Dian kregen meneer en mevrouw Moon ook een 2de dochter na 2 jaar. Rwan (Overleden op 14 jarige leeftijd) maar die overleed helaas na een ernstige ziekte waaraan de niet genezen kon worden. Pas 5 jaar daarna besloten ze omdat het hun laatste kans was om nog een keer het weer te proberen waarna er een 2ling werd geboren. Eceal en haar broertje (hij is net 11 min jonger dan haar) Tem (15) In haar huis wonen ook haar opa Fredic(78) en haar oma Jun (80) die alle 2 nog wonderbaarlijk genoeg leven. Meer aan familie heeft Eceal niet aangezien haar ouders van haar vader zijn overleden een tijdje terug en de rest allemaal niet kent.

Wapens in de Spelen: Aceal heeft een zwaard tot haar beschikking, niet dat ze er vreselijk goed mee is maar ze is er zeker niet ongevaarlijk mee want dat onderschat je deze meid toch echt als je denkt dat ze ongevaarlijk is, waarschuwing. Ook heeft Aceal een mes te pakken gekregen wat haar goed van pas kan komen voor als ze wil eten. Niet verkeerd voor een studje zoals de meesten haar noemen.

Vaardigheden: Doordat Aceal al hoogbegaafd is heeft dat een enorm voordeel, ze denkt goed na en weet dingen zoals de arena goed over te zien. Doordat ze snel dingen onthoud is het voor haar niet zo moeilijk om de andere tributen in te schatten, ze heeft al snel mensen door waardoor ze hun kan ontlopen of hun op zwakke plekken kan aanvallen.

Minpunten: Maar ook zo heeft Aceal haar min punten in het hoogbegaafd zijn doordat ze niet iemand kan doden zonder dat ze er echt spijt van heeft, want ze weet dat het moet als je de spelen in gaat. Ze denkt er teveel over na waardoor ze het eigenlijk niet wil wat ze het voor zich zelf alleen maar lastiger maakt.

Verdere pluspunten: Aceal is snel, waardoor ze snel weg weet te komen en doordat haar lichaam lekker lang is en omdat ze nou eenmaal lenig is zijn bergachtige landschappen en andere dingen niet een groot probleem, grote sprongen, boom klimmen gaat haar prima af net zoals dingen die met denken te maken hebben. Technologie verwacht ze niet bepaald in de arena maar door haar district is ze zeker wel handig met draadjes, maar vooral heeft zij het denken mee gekregen omdat ze niet altijd de beste was met draadjes. Het denkwerk is meer voor Aceal.

Districtaandenken: Om haar nek heen hangt een oud hangertje die van haar oma is en die heeft hem weer van haar moeder gekregen, het is handgemaakt maar de technologische dingentjes die er tussen zaten heeft Aceal eruit gehaald, ze vond het zonde omdat het oud was en dus niet zo volgens haar hoorde te zijn.



Extra: Aceal ziet er lief uit, is jong maar weet een spelletje wel te spelen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen