Foto bij I am where the drama is

Even ter aanvulling :). Vele van jullie vinden Julia's reactie overrated. I have to admit, dat heb ik een beetje expres gedaan. Maar: stel je voor, je hebt altijd problemen gehad met het andere geslacht. Je bent door je eigen vader altijd geslagen en vernederd. Eindelijk heb je een man gevonden die je hart heeft gestolen en dan blijkt het een of andere gek te zijn met losse handjes op een wel hele andere manier dan je gewend bent. Julia is duidelijk bang voor pijn. Hoe zou jouw reactie zijn als je een werkelijk waar mannen trauma heb :)? Ik denk dat ik wel zo ongeveer zou reageren, of in ieder geval met een grote boog om diegen heen zal lopen :).

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (7)

  • MusicXGuitar

    Blutbad niet alles serieus nemen. Het is en blijft een (lees:fantastisch!) verhaal. Hoe dan ook. Ik heb een BFF gehad die bang was voor haar eigen vader. Daardoor werd ze ook bang van mannen. Dus ik snap Julia heel goed. Ik ben een van de heel late lezers,maar skip hahaha x

    1 decennium geleden
  • Skyper

    More More More!!

    1 decennium geleden
  • MacGyver

    Ik ben het niet met je eens. Het is voor mij een vertrouwenskwestie en niet dat ze bang is voor mannen. Ze vertrouwt Lucas niet genoeg en rent daarom voor hem weg, vind ik.

    En ik vind het zo vreemd Diasy meteen wil weten hoe hij in bed is, alsof als hij goed is dat ze hem dan meteen gaat in pikken en wat Melanie zei vind ik ook raar. Sinds wanneer is het oké om meteen met een jongen te gaan weet ik veel wat als een bekende van je hem niet meer wil?

    1 decennium geleden
  • KeyKey4

    spennend :)
    snel verder(H)

    1 decennium geleden
  • Manonxxx

    Super leuk.
    SuperSnelVerder...
    xx(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen