Foto bij It's time for dinner

Like I said
I have inspiration
and nobody's home ^^

Nick leest wat recensies over hun Worldtour.
"ziet er allemaal goed uit he" hij knikt.
"heeeei, wat is dat hier" ik wij naar een titel met ~Heeft Nick Jonas een nieuw lief?~
"wow die zijn snel ". Het zijn foto's van daarstraks. 1tje van waar ik op den borduur zit, 1tje van waar ik recht sta, 1tje waarvan ik in Nick zijn armen vlieg, owja en ook 1 vanwaar Joe op de grond tuimelt xD.
In grote letters eronder.
WIE IS DE BRUNETTE DIE NICK ZO INNIG OMHELST.
Vandaag kwamen de Jonas Brothers terug thuis van hun World Tour, maar wij merkten iets opmerkelijks op. Een kwartier voor ze aankwamen liep er een bruinharige schone op het huis van JB af. Opmerkelijk was dat alle straten afgesloten waren door de politie, maar zij er dus doorgekomen was. Na vijf minuten kijkt ze op haar mobiele gsm, glimlacht en staat recht. Het is duidelijk dat ze een sms heeft gekregen van (waarschijnlijk) een van de jongens want 5 minuten later komt de tourbus eraan. Nick Jonas (de jongste Jonas Brother) springt uit de bus, gevolgd door zijn oudere broer, die daarbij tegen de grond gaat. De brunnete en Nick kennen elkaar blijkbaar zeer goed, want ze lopen op elkaar af en omhelzen elkaar innig. Is hier een nieuwe relatie begonnen?
"Het is toch ongelofelijk wat ze alemaal durven schrijven", "Ze moeten verkopen he" ik kijk nog even naar het artikel. "Joe zal weer blij zijn" zeg ik lachend. "Wat is dat daar over mij" roept Joe en hij komt binnen. "Dit" zeg ik en we laten hem het artikel lezen "Ohneeee, dat is weer goed hoor, die trekken altijd als ik val", "ni moeilijk, gij valt zo veel" en ik steek mijn tong uit naar Joe "pas maar op gij bruinharige schone" Ik kom van mijn stoel af en begin hem te kloppen (wat ik wel vaker doe bij Joe). "Auw auw, jullie moesten trouwens komen eten zei ma" Ik stop, Nick zet de pc uit en we gaan met zen alle naar beneden. "Maahaaam wat eten we vandaag" vraagt Joe. "Spaghetti" is het antwoord daarop.


Lekker smullen ^^
next time more...

Ciao (doeg)

Reageer (2)

  • Unbroken13

    hahah Die Joe echt hoor, als ik in Amerika ben ga ik hun opzoeken en vragen of Joe in het echt ook zo onhandig is, en Kevin in het echt ook zo dom, en Nick in het echt ook zo Lief(H)

    1 decennium geleden
  • Bovicide

    Joe's hobby is tegen de grond gaan ;x
    Snél verder hé!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen