Now I'll go sit on the floor, wearing your clothes. All that I know is that I don't know how to be something you miss.
      Mijn adem stokte in mijn keel. Harry's groene ogen schoten over de woorden die duidelijk op het papier stonden. Zayn's hand belandde op mijn schouder, al had het ook die van Niall kunnen zijn. Liam stond voor ons en weigerde iets te zeggen.
      'How did this happen?' vroeg Harry gesmoord en Liam stootte een hard lach uit. Zijn bruine ogen lieten geen enkele emotie zien.
      'Well, how do you think? I told you not to go out, didn't I? Look what happened. Management will be furious.' Niall maakte een verstikkend geluidje en ik richtte mijn blik op de blonde Ier. Zijn blauwe ogen staarden vol ongeloof naar Liam.
      'I thought you'd be happy for them,' fluisterde Niall en Liam sloeg zijn ogen neer. Zayn haalde diep adem en trok het tijdschrift uit Harry's handen. De jongen was lijkbleek geworden en heel langzaam haakte zijn blik in die van mij.
      'I am, but, do you even remember what management told them, you?' vroeg Liam en staarde mij en Harry omstebeurt aan. Ik knikte en zag Harry hetzelfde doen. En op dat moment ging de telefoon. Harry trok nog witter weg en viste hem uit zijn zak. Iedereen hield zijn adem in. Ik greep Harry's hand, maar de jongen trok hem weg en schoof met een ruw gebaar zijn stoel naar achteren. Hij haalde even diep adem en nam zijn telefoon op.
      'Sir.' Het bleef even stil, maar Harry's gezichtsuitdrukking zei genoeg. Hij knikte, alsof de man aan de andere kant van de lijn het kon zien.
      'I'm- No, that's not what- Fine. Yeah.' Opnieuw een stilte. Ik luisterde gespannen of ik de man kon horen praten, maar tevergeefs. Harry knipperde verbaasd met zijn ogen.
      'Excuse me?' vroeg hij, alsof hij zich verslikte in zijn woorden. De blik in zijn ogen werd hard. 'My boyfriend has a name, you know. Sir.' Met grote ogen staarde ik naar Harry en mijn hart leek op te zwellen met liefde. Zijn lippen vertrokken in een lichte glimlach en leek even afgeleid.
      'We'll be there.' Met die woorden werd de verbinding verbroken en zo snel als zijn telefoon uit zijn vinger glipte, zo snel zakte hij door zijn benen en begon ongecontroleerd te snikken. Ik slaakte een gesmoorde kreet en zakte naast hem neer. Ik trok hem dicht tegen me aan en wiegde hem heen en weer, terwijl zijn handen mijn shirt vastgrepen.

      'You're going to have a press-conference and you are going to tell the media that 'the picture' was just a joke. It was just a stupid mistake and you were both drunk out of your minds.' Harry's adem stokte en zelfs Liam maakte een protesterend geluidje. Ik deed niks. Ik staarde alleen maar voor me uit, niet in staat iets te zeggen of te doen.
      'Harry will be the one to speak. The only one. He's responsible.' Dit keer was het mijn beurt om te protesteren.
      'You can't do that!' zei ik, mijn stem schor en het bleef stil in het kantoor. Niall en Zayn stonden beide achter mij, terwijl Liam bij Harry stond.
      'We have to. Harry's always been the one to cause problems so, he can clean up after him. There's no way we can let you speak. You don't even have the strenght to keep your voice level.' Ik fronste en keek naar Harry, die verward en bezorgd terug staarde. I'm sorry, zijn lippen bewogen, maar er was geen geluid.
      Ik schudde mijn hoofd. 'Don't be,' fluisterde ik terug en pakte zijn hand. Zijn vingers gleden tussen die van mij en hij wendde zijn blik af.
      'When?'
      'Tomorrow.'

      Die avond kroop ik dicht tegen Harry aan. Zijn lippen plaatsten kusjes op mijn gezicht en mijn blote schouders. Mijn handen gleden over zijn rug en langs zijn armen, die om mijn middel geslagen waren. Zijn arme adem werkte geruststellend en ik zuchtte.
      'I love you.' Ik humde wat als antwoord en liet mijn vingers over zijn schouderbladen glijden. Hij rilde onder mijn aanraking en verstopte zijn gezicht in mijn nek.
      'Are you really going to tell the press what management told you to?' vroeg ik na een lange stilte. Harry maakte zich van me los en ging in kleermakerszit tegenover me zitten. Zijn groene ogen zwommen bijna in zijn tranen en hij schudde zijn hoofd.
      'No, I'm gonna tell everyone that you're my boyfriend. My beautiful, funny, lovable and amzingly sweet boyfriend,' fluisterde hij en glimlachte. Ik schoot in de lach en boog naar hem toe en zoende hem voorzichtig. Zijn lippen sloten om mijn onderlip en toen ik weer rechtop ging zitten pakte hij mijn hand.
      'I'm serious y'know.'
      'Yeah, I know. I love you so much,' probeerde ik hem te overtuigen. Harry sloeg zijn ogen neer en liet zich op bed vallen. Hij rolde zich op zijn zij en trok me aan mijn arm tegen zich aan. Het puntje van zijn neus raakte de mijne en hij glimlachte. Zijn vingers dansden over mijn blote armen en gleden verder naar de rand van mijn trainingsbroek. Ik glimlachte terug en drukte een kusje op zijn lippen. Zijn tong glipte langs mijn lippen en ik opende mijn mond meteen voor hem.
      De zoen was niet wild of gevuld met lust, zoals vaak. Nee, hij was rustig en vol met passie. We waren bang, we waren beide bang om elkaar te verliezen. Bang om elkaar te verliezen, ook al wisten we, wat er ook ging gebeuren morgen, we elkaar niet kwijt wilden. Dus er was geen reden om bang te zijn. Toch borrelde er een onaangenaam voorgevoel op in mijn buik, dat ik al senl vergat toen Harry me op mijn rug draaide en over me heen boog.
      'I love you,' fluiserde hij weer en zoende me weer.


---
whaa, ik denk nog een stuk of 4 hoofdstukjes en dat is het afgelopen ...
maaaaaar, ik heb alweer een nieuwe, die een aantal vast al wel gezien hebben.. HEAR ME NOW | STYLINSON en ik heb niet eens tijd.. dusja.
Goed, enjoy <3

Reageer (9)

  • MCourtois

    Dit komt niet goed, hé? ... :c

    1 decennium geleden
  • Lordd

    Love it. <3

    1 decennium geleden
  • Triplet

    Waarom beschrijft iedereen het management als een stelletje assholes. + YOU GO HARRY. <3

    1 decennium geleden
  • LALT

    Waarom moet het managment altijd voor problemen zorgen

    1 decennium geleden
  • Cliffayne

    4 HOOFDSTUKEJ?? WAT NEE?? DAT KAN JE NIET MENEN?? dat wordt geen happy end...:(

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen