sorry als jullie het einde niet zo leuk vonden, ik wist niet goed hoe ik het af moest sluiten en vul even me poll in voor de volgende story over mainstreet.

ik wil het niet lezen wat hij allemaal te zeggen heeft, maar ik moet het wel doen misschien is het wel anders, Isa opent het eerste bericht.
''Isa het is niet wat het lijkt ok ' en dan de rest '' isa geef alsjeblieft antwoord ik kuste haar niet, zij mij'' '' Isa geloof me nou'' ik weet niet wat ik moet geloven eigenlijk denkt Isa want gisteren deed hij zo stom tegen me, maar ze besluit om hem toch te bellen. ''Isa sorry het spijt met echt zij kuste mij'' ''ja daan het zal wel waarom deed je dan zo stom gisteravond ?'' ''omdat ze me kuste en zij dat ze me leuk vond, en hoe zeg ik dat normaal tegen je vriendin?'' ''oh'' ''Isa geef me pleas nog een kans'' ''uhm ik weet niet ik denk dat ik even geen vriendje wil daan'' ''Maa---'' en nog voor dat hij zijn zin kon afmaken drukte ze hem weg.
die laatste paar dagen van de vakantie heeft ze huilend in haar bed gelegen, ze vond daan zo leuk en dan gebeurde dit, maar ze had het wel kunnen verwachten want iedereen vind hem leuk. maar haar gedachten worden verstoord door haar moeder ''Isa pak jij je spullen even in, we gaan morgen weer naar huis toe'' '' ja is goed'' ze pakt al haar spullen in en gaat weer slapen, en als ze de volgende morgen wakker word en wil vertrekken staat daan voor haar deur ''Isa we moeten praten'' '' ik wil niet met jou praten ik heb genoeg gezegd en gehoord daan'' ''nee dat heb je niet, je moet me een 2e kans geven, ik vind je echt heel leuk'' isa denkt er over na en zegt ''ok nog een kans dan maar verpest die niet. '' daan is helemaal blij en verpest het ook nooit meer en een paar jaren later gaan ze trouwen en krijgen 2 kinderen en Tanja en Nils krijgen ook nog wat. HET EINDE

Reageer (1)

  • LeBoef

    nu al het einde :'( jmmr miss kun je een vervolg maken??
    xxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen