Sorry, maar dit is voorlopig het laatste hoofdstuk. Ik wou stoppen maar ik hou teveel van dit verhaal, dus ik ga waarschijnlijk wel door. Maar dat kan nog wel even duren...

Kuzzzzzsssiiieszzzz, Chailin

Vandaag was een belangrijke dag, dus ik was speciaal extra vroeg uit bed gegaan. Ik stond in de keuken omeletten te bakken voor het ontbijt, toen ik een aardige stapel had zette ik het gas uit en legde de pan in de afwasmachine. Zachtjes liep ik de trap op, ik deed de enige deur open en zag dat Justin en onze kleine meid nog lagen te slapen. Justin en ik waren 4 jaar geleden getrouwd, vlak daarna hadden we te horen gekregen dat we waren goed gekeurd voor adoptie. Een paar maanden later kregen we bericht dat we meisje kregen, Louise. Ze was één jaar oud en haar vader had haar achter gelaten en haar moeder was in het kraambed overleden, meteen toen we haar zagen waren we verliefd op het kleine meisje dat in onze armen lag. Ik liep naar het bed en streelde Louise door haar haartjes.
'Louise...' fluisterde ik, langzaam gingen haar oogjes open en keek ze me vrolijk aan.
'Nana!' kirde ze blij en ze sloeg haar armpjes om mijn nek.
'Sssst, Lou. Ga je mee, we gaan Jaja (Djadja) Verrassen.' zei ik, ik tilde haar op en liep stilletjes de kamer uit. We hadden Louise geleerd om mij Nana te noemen in plaats van papa en Justin Jaja, anders was het zo verwarrend. Eenmaal in de keuken legde ik drie borden op een dienblad met op twee borden ieder een omelet en op mijn bord vier omeletten. Met Louise op mijn heup en het dienblad op voor me, liep ik de trap op. Louise opende de deur en rende op de slapende Justin af, ze klom op het bed en liet zich op hem vallen.
'Jaja, Jaja. Wakker worden!' riep ze vrolijk, ik zag Justin gapen en hij opende zijn ogen. Hij woelde even door Louise's haar.
'Goedemorgen, Loulou' zei Justin gapend, hij kreeg een kusje van Louise en ging toen wat rechter op zitten. Ik kroop naast ze en gaf Justin een kus.
'Goodmorning, Babe'
'Goodmorning, Handsome'

Een paar uur later zaten Justin, Louise en ik in de auto opweg naar een kasteeltje net buiten Londen. Louise had een lichtroze jurkje aan die Rose had gemaakt. Justin en ik hadden allebei een pak aan, Louise had ook nog een bosje bloemetjes vast die ze zelf geplukt had. Toen we het terrein van het kasteel op liepen was het al druk, Harry en Louis stonden verderop met wat gasten te praten.
'Nogmaals gefeliciteerd, jongens' zei Justin en hij omhelsde Louis en Harry, ik gaf ze ook een knuffel.
'Oom Harry, ik heb iets voor jullie' zei Louise, stak haar handje uit met het bosje bloemen. Harry tilde haar op en drukte een kus op haar wang.
'Dankjewel, lieverd' zei Louis, Louis was al van het begin gek op Louise. Behalve de naam had Louise wel wat weg van Louis, ze leken op elkaar.
Binnen zaten Justin, Louise en ik vooraan, Justin en ik als getuigen en Louise als ringen meisje.

'Pak elkaars rechterhand' zei de ambtenaar van de burgerlijke stand.
'Louis William Tomlinson, neem jij Harry Edward Styles tot je wettige echtgenoot?'
'Ja'
'Harry Edward Styles, neem jij Louis William Tomlinson tot je wettige echtgenoot?'
'Ja'
'Dan mag u nu de ringen geven' zei de ambtenaar, Louise stond op en bracht het kussentje met de ringen naar Harry en Louis. Louis pakte een van de ringen en schoof hem om Harry's linker ringvinger, Harry deed het zelfde bij Louis.
'Dan mag u nu de bruidegom kussen.'

Reageer (10)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen