Foto bij Back to...........the hospital (again)

Wat's er gebeurt??? Dat lees je hier en meer!!!!!!!

Je hoort nog steeds iedereen gillen van paniek. Je begint te shacken en schudden zonder dat je er van bewust bent. Je probeert op te staan maar het gaat niet. Er staan een paar kinderen het te filmen. Je hebt enorme jeuk op je rug en buik. Je kleding, het Moet uit. Je scheurt het kapot. Je hebt nog wel een bh aan maar overal rode vlekken. Bloed ligt en zit overal. Je littekens zijn open gegaan.

En je bent weg.......................



-Pester-
Haha ik ga dit allemaal filmen en op youtube zetten, Dit achtelijke gedoe. Denk je bij je zelf. Maar als ze haar shirt uit trekt wordt je meteen misselijk. Overal ligt en zit bloedt. Je rent naar de wc.

-Sindy's leraar-
Ag man die pestkoppen peste n iedereen maar als er wat bloedt ligt zijn ze nergens meer te bekennen. Maar wat gebeurt er met Sindy?!




Een paar min later, in het ziekenhuis

De dokters weten niet wat er is met Sindy. Er is een infectie ontstaan in haar littekens waardoor het is open gesprongen. Na wat uren onderzoek zijn de dokters er achtergekomen dat het jeukpoeder was die de infectie veroorzaakte. Maar dat poeder is niet zomaar in haar kleren terecht gekomen... Iemand doet het expres. Maar wie doet zo iets?! Dat vraagt iedereen zich af. Ze moeten het verschrikkelijke nieuws vertellen aan haar moeder.

-Moeder-
"Waarom moest ik met spoed ko.... Owhh mijn god!!! Sindy." Ze ziet er niet uit. Bloedt overal. En ze lijkt te slapen. "Dokters wat is er aan de hand? Hoe heeft dit kunnen gebeuren?" "Op school is er jhaar kledij jeuk poeder gedaan waardoor de littekens, die nog niet helemaal dicht waren,zijn gaan ontsteken. Ze ligt nu in coma." Je moet even gaan zitten. Er wordt op de deur geklopt. De deur gaat langzaam open. Het is Fleur. "Hallo mevrouw. Toen ik hoorde wat er was gebeurt ben ik meteen gekomen" Ow wat is het toch een lief meisje. "Dat is lief van je Fleur. Je bent een goede vriendin voor haar, je bent een sgat!!" Je omhelst Fleur. Ze loopt naar Sindy toe en gaat op haar bed zitten. Fleur streelt liefdevol en wel als vriendin door haar haren. "Hou vol meid, trek je niks aan van die kut kinderen op school. Ik ben er voor je" Dat waren de mooiste woorden die Sindy maar had kunnen wensen. Zij is echt een goede vriendin. "Fleur wil je mss eventjes w8en op de gang. Sindy's moeder en wij moeten nog wat bespreken. " "Ja is goed"en Fleur staat op de gang.

-Fleur-
Alles loopt volgens plan. Ze hebben niks in de gaten. Straks zal Jan ontsnapt zijn uit zijn cel en zal Sindy boeten voor haar slechte daden. Mijn wraak zal zoet zijn.

Sterf Sindy Sterf!!!!

Reageer (2)

  • daredreaming

    neeejj, niet stervenn!!

    1 decennium geleden
  • nerveus

    Jaaaaaaa, Jan gaat ontsnappen. Zielig voor Sindy. Snel verder hoor! (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen