Ik keek gauw voor dat ik in de klas liep op mijn telefoon. Ik ben zo benieuwd wat er in m'n sms'je staat!!

Lieve Nina,
Ik vindt je een super leuk meisje!
Zou je een keer met me uit willen
Dikke kus
Owen!

OMG dit meen je niet owen vraagt me mee uit!! Ik liep gauw de klas in. Te laat hoorde ik iedereen roepen, Hans kwam naar me toe lopen en zei ja Nina je bent te laat twee uur naar blijven van middag!! Ik keek hem boos aan en ging naast Bram zitten. Waar was je nou, ik wachtte op je zei hij, Nina: ja sorry moest nog even naar de wc. Sms te gauw naar owen terug!

Lieve owen,
Ja lijkt me super leuk,
En natuurlijk gezellig
Ik spreek je vanmiddag
Sorry ik moet na blijven,
Was te laat in de les
Dikke kus
Nina

Nina telefoon weg hoorde ik me mentor zeggen. Ja meneer hij is al weg!

Gelukkig ik heb de les overleeft, shit nu nog twee uit naar blijven hoe ga ik dat ook overleven? Ik keek gauw even op me telefoon en ja hoor weer een sms'je van owen

Lieve Nina,
Okee dan zorg ik dat ik ook na moet blijven
Dan vrolijk ik je wel op!
Het komt goed hahaha
Dikke kus
Owen

Ik liep het na blijf lokaal binnen en zag me mentor daar al zitten, hij zei nou Nina je hebt geluk het is de eerste schooldag en daarom blijven er vandaag maar twee kinderen na jij en owen maar ik denk dat je die niet kent!

De deur ging open en owen stond in het deur gat. Owen ga snel zitten ik haal koffie en een broodje en ga naar de wc dan kom ik terug als ik helemaal klaar ben zei Hans de mentor. Oké zeiden ik en owen in koor. Heeee zei die toen de mentor de deur achter zich dicht. En gaf je een kus op je wang, Nina: waar had ik dat dan aan verdient? Gewoon omdat je zo lief bent zei owen.

Reageer (1)

  • Tuena

    Awhhh,, snel verder hij is super lief x Iris

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen