Foto bij 014

Disney was zo geweldig, alleen ben ik nu dood omdat ik in 24 uur maar 30 minuten heb geslapen, maar verder was het super.
Ik de bus was een jongen uit een andere klas met zijn hoofd op mijn benen in slaap gevallen.
Ik heb gwn geen stem meer door het gillen in een achtbaan (wat een wonder is dat ik er in ben geweest want ik ga nooit in achtbanen)
IK heb maar 3 meiden in mijn klas en ik ben er dus achter dat alle jongens mij willen nemen omdat ik volgens hun het knapst, en het liefst ben.
En ik heb blijkbaar verkering met een van de jongens uit mijn klas.

Lizzyx: ik ben opzoek naar een foto, maar ik weer zijn naam niet dus dat is een beetje lastig (Ik weet het ik ben heel slim haha)

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • HedaAndWanheda

    Ik was van huis weggelopen met me bff en ik was in londen terecht gekomen en toen reed niall me aan omdat ik.niet opletten en ik huildde dus zag niks toen werdt ik wakker in het ziekenhuis en.begon ik te gillen omdat heel 1D in die kamer zat en ik.mocht die dag al.weg en.mocht naar een.concert van.hun en niall.vroeg.mij als vriendin op het podium....
    Hele vage.droom...
    Snel verder<3

    1 decennium geleden
  • kukeluusje

    ik zou vaak maar de gene die ik vaker heb is dat ik in LA woon en dat mijn vader een muziekproducer is en ik heel veel breoemde mensen leer kennen. En ik ben in die droom een surfkampioen.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen