Foto bij || O53.

WAT BEN IK EEN SLECHT MENS!
Nee, serieus. Ik beloof wat, en ik kom het niet na.
En dat spijt me zeer!
Ja,, het begint allemaal bij dinsdag. Als ik had geweten dat ik het die dag ZO fuckin druk zou hebben had ik een hoofdstukje geschreven de vorige dag, maar ik wist het dus niet... SORRY #1
Toen woensdag. Ik dacht ik dat ik toen wel een hoofdstukje kon activeren, niet dus. Ik had me verslapen en werd om 10 uur wakker, en moest om half elf al weer weg. Toen zijn de naar mn oma gegaan en meteen vanuit mijn oma ben ik naar mensen gegaan... SORRY #2
Toen donderdag.... Ja... WE WANNA STAY OP ALL NIGHT! En dat is een soort van gebeurd. Ik heb miss een paar uurtjes geslapen, meer niet. Het was wel lachen en het was helemaal geweldig, maar ik was donderdag toen ik thuis kwam ZO moe! IK WAS ZELFS TE MOE OM ETEN TE PAKKEN, en dan nog wel CHOCOLA! Nou, vraag het aan mensen, dan ben ik ECHT moe! SORRY #3.
Toen vrijdag. Ja, vrijdag. Toen ben ik ook bijna de hele dag weg geweest. Mijn broertje heeft zijn beugel net gekregen dus die was best wel mokkig, en hij moest schoenen uitzoeken. IK HEB GEWOON FUCKIN 2 UUR BIJ SCHUURMAN GEZETEN OMDAT MIJN BROERTJE NIET WOU MEEWERKEN. En het ergste was nog! IK HEB MIJN DROOMSCHOENEN ONTMOET!! Daar moest ik dus die volle 2 uur naar staren, terwijl ik wist dat ik ze toch nooit zou kunnen kopen omdat ze gewoon €109,95 zijn, en omdat ik net 2 paar nieuwe schoenen heb,, hèhè... -Mijn moeders schuld, zij kwam ermee aanlopen!! SORRY #4.
Dat zijn 4 SORRY's , maar het zijn er niet genoeg....
Ik wou dat ik jullie allemaal een koekje kon geven, maar helaas heb ik die macht niet,, haha.

HYL<3
#53.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (9)

  • xMainiacx

    Like it !!
    Je hoeft geen sorry te zeggen hoor, jij hebt ook gewoon een leven. En trouwens je maakt het altijd goed met een nieuw hoofdstukje ;)
    Snel verder plz:)
    xx(H)

    1 decennium geleden
  • LALALOOPSY

    haha ik viel tijdens het eten inslaap zo ongeveer donderdag xD
    dat was geniaal mja
    ik dacht zo van, ik moet eten ik hou van eten
    en toen poefff, was ik zowat aan t slapen
    achtja

    1 decennium geleden
  • Niall1DLouis

    Nieuwe hoofdstukjes maken alles goedd!

    1 decennium geleden
  • Manonxxx

    oeeh, en trouwens je hoeft geen sorry te zeggen.
    Snel verder...
    xx(flower)

    1 decennium geleden
  • geleninja

    Snel verder!!!!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen