Foto bij Ron!!!!?

De top fop shop

'Ron!!!!!?' zei Harry. Ron had zich duidelijk niet voorbereid op de komst van Harry. 'Wa... wat doe je hier?' vroeg Ron. 'Dat kan ik even goed aan jou vragen.' grijnsde Harry. 'Ik heb niet zo veel geld en..... ik moet nog wachten voor mijn echte baan en...' stotterde Ron. 'Het is niets, kun je Arnold helpen?'vroeg hij. 'Ja ik hou hem een paar dagen hier en dan is die zo weer beter.' zei Ron. 'Oké bedankt, Ginny vermoord me als ze erachter komt dat hij ziek is.'zei Harry. 'Garrag gedaan.' lachte Ron. 'Over welke baan had je het eigenlijk?' vroeg Harry nieuwsgierig. 'Niets speciaal iets op het ministerie.' zei Ron kort af. 'Oké ik zie je nog wel is he.'zei Harry en zwaaide.'Ja!' zwaaide Ron terug.

Het ministerie

Harry wandelde het schouwer bureau binnen om aan (weer) een grote stapel papier werk te beginnen.'Pff.'zuchtte hij en pakte een aantal brieven met klachten en dergelijke vast en zetten hem op het bureau. 'Laten we beginnen.'zei hij vol goede moed. Maar het was vreselijk saai. Stomme brieven die eigenlijk nergens over gingen. Plots trok een brief zijn aandacht. Ronald Wemel. stond er op. 'Wel,wel.'zei Harry en opende de brief. Het was een sollicitatie brief. Harry zou Ron graag bij de schouwers laten gaan maar hij MOEST de brief door geven aan de baas. Harry vouwde de brief tot een vliegertje gaf een tikje met zijn stok en het briefje vloog weg.'Ron bij de schouwers....'dacht Harry. Maar zijn dag droom werd al snel gestoord. KNAL. Anderling stond in het bureau. 'Hallo professor.'zei een geschrokken Harry. 'Potter ik heb je hulp weer nodig.'zei ze.

Huizen Malfidus (en uur eerder)

'We gaan!' riep Lucius. 'Weet je het zeker?' vroeg Narcissa. 'Ja heel zeker. Met mijn vader kan het niet mislukken.'zei hij. 'Ga dan en vermorzel al die modderbloedjes en hun vrienden als het moet!' zei ze. 'Dat zal niet nodig zijn de leraren zijn oud en zwak en de leerlingen al helemaal. 'Nog even en dan heersen wij over zweinstein !'riep hij. Malfidu stond er maar raar bij. Alsof hij dit allemaal niet wouw. 'We vertrekken. ' zei Lucius. Nog geen half uur later was Zweinstein over genomen. Ze bestormde net het bureau van het school hoofd. Maar de deur zat niet op slot en er was niemand.'Vandaag heerst de familie Malfidus!'

Reageer (2)

  • Luckey

    Spannend :)

    Snel verder please :)

    1 decennium geleden
  • WildCharm

    oeh spannend(K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen