Cody's Point Of View

'Alli! Vang!' Ik kijk uit het raam en zie dat Alli en Tom aan het over gooien zijn. Ik blijf eventjes voor het raam staan kijken, totdat Alli me ziet. Ze lacht en zwaait.
'Cody? Kun je even helpen?' Mijn moeder staat in mijn kamer en heeft een wasmand in haar handen. 'Wat moet ik doen?' vraag ik, en ik kijk vanaf haar naar de wasmand en weer terug. 'Jullie kleding sorteren zodat ik het in jullie kasten kan leggen. Maak maar een apart stapeltje voor Tom's kleding en een aparte van jouw. Ik denk niet dat Alli het erg op prijs stelt als je tussen haar kleding snuffelt' Ze zet de wasmand op de grond en geeft een aai over mijn hoofd. 'Ik ben trots op je je, Codes' fluistert ze en trekt me even tegen haar aan. 'Je eerste album ligt in de winkels! Ik weet nog zo goed dat opa en oma je je eerste gitaar gaven..'
Ik kijk haar glimlachend aan terwijl ik éen van Tom's Badman shirts begin te vouwen. 'Ik mis ze wel, nu wij hier zijn e zij in Australië. Maar ik mag niet klagen, ik leef mijn droom' Mijn moeder knikt voordat ze de kamer uit loopt.

'4... 3... 2.... 1! Wie niet weg is is gezien, ik kom!' Samantha rende zo hard ze kon naar de boomhut. Ze wist dat Cody zich daar altijd verstopte. Ze kijk omhoog en zag zijn blonde krullen tussen de blaadjes. 'Buurt Cody!' riep ze lachend, terwijl ze zo hard ze kon weer terug rende naar de buurtplek, met Cody achter haar aan. Ze konden wel de heledag verstoppertje spelen, net zolang tot de zon onderging. Het bruisen van de zee en het zand tussen de tenen vonden ze geweldig.
Toen Alli ook oud genoeg was deed ze ook mee. Cody's beste vriend Jake deed zelden mee. Hij kon niet tegen zijn verlies en werd altijd boos, waardoor Samantha en Cody helemaal in een deuk lagen.



'Cody! Alli! Tom! Breakfast!' Ik word wakker door de stem van mijn vader. Op de wekker zie ik het dat het 7 uur is. Het liefste wil ik me omdraaien en nog even door slapen. Helaas word dat hem niet, ik weet dat er vandaag veel op het programma staat. Ik wrijf de slaap uit mijn ogen en stap mijn bed uit. Ik haal een hand door mijn haar, trek een shirt over mijn hoofd en loop mijn kamer uit. 'Hey Al' groet ik mijn zusje, die ik op de gang tegen kom. 'Hey Codes!' zegt ze met een slaperig hoofd. 'Moe, zeker?' vraag ik. Ze knikt. 'Jij hebt een paar interviews vandaag, right?' 'Yeah' geef ik antwoord. 'Wat moet jij allemaal doen vandaag?' Alli neemt de eerste stappen de trap af. 'Ik heb een fotoshoot voor Pastry om 10 uur, daarna ga ik samen met Kylie Beverly Hills in. Hoelaat ben je klaar? Anders kan je misschien wel mee?'
Ik denk even na. Gewoon snel de interviews doen, en daarna door met Kylie en Alli.. Moet lukken, toch?

'Okay, Cody, the last question for today, the fans have been asking this..' Je wilt het zelf gewoon weten.. denk ik bij mezelf, wetend welke vraag er gaat komen. 'Are you single?' vraagt hij, met een neppe lach op zijn gezicht. Jeetje, ik haatte interviewers. 'Yes, I am' geef ik als antwoord. De interviewer lacht weer en begint zijn interview af te sluiten. Ik lach en zwaai nog even de camera in voordat ik opsta. 'What's next Dad?' roep ik naar mijn vader, die een stukje verder op staat. Hij haalt een verfrommeld papiertje uit zijn zak en staart er even naar. 'You're done for today. Klopte dat ik Alli hoorde over shoppen met jou en Kylie?' 'Uhu' geef ik als kortaf antwoord. Ik weet dat mijn vader een relatie tussen mij en Kylie wel ziet zitten, hij denkt ook dat ik verliefd op haar ben. Waarom snappen mensen niet dat jongens en meisjes ook vrienden kunnen zijn?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen