We kwamen aan in het capitool, wow het hele station stond vol met mensen er waren ook camera's,verslaggevers en journalisten.
We stapten uit en werden in een limosine naar een hoog gebouw gebracht daar bracht Wiress ons naar de 3e verdieping wat blijkbaar stond voor ons district.
"Straks komt jullie voorbereidingsteam en die maken jullie klaar voor de openingsceremonie" zei Wiress en ze liep naar de lift.
Even later komen er 3 mensen binnen ik heb nog nooit iemand gezien met zo'n hoge pruik op het was pimpelpaars en leek alsof ze een berg op haar hoofd had. Ze namen mij mee naar een kamertje die ik niet kende. Ik was een beetje zenuwachtig. "Geen zorgen we maken je helemaal mooi, ik ben Livios by the way". Die andere twee heeten: Pirini en Jostyr. Wat een rare namen dacht ik maar zei dat niet hardop. "We gaan je mooi maken en harsen eerst je lichaam". En voordat ik het wist lag er al een groot stuk plakband op mijn been en trokken ze het eraf. Autjs dat deed pijn. Na 10 minuten geharst te zijn en ik zelfs pijn had op de pijn zelf werd mijn haar gedaan en mijn nagels geknipt. Daarna was ik klaar mijn haar was anders, het glansde en ik had een raar zilver pak aan waar niks op stond. "Dit word je pak voor de ceremonie van vanavond, je maakt een goede indruk en hopen dat je sponsors gaat krijgen". Ik liep naar de woonkamer en kwam Evelyn tegen, ze was prachtig ze had hetzelfde pakje maar haar haren waren super mooi. Ze lachte verlegen naar mij en we gingen eten. Ik bleef naar haar kijken maar werd verlost door Wiress die begon over hoe we ons moesten gedragen tijdens de ceremonie. "Jullie moeten lachen en zwaaien niet te overenthousiast want dat werkt niet. Ook geen handen vast houden gewoon lachen en zwaaien en laat zien dat je de spelen kan overleven dat is het belangrijkste". Met dat in mijn gedachte stond ik klaar op de kar voor de openingsceremonie ik kreeg 2 grote antenne's in mijn haar ik weet niet waarom. Bij Evelyn deden dat ze ook de gordijnen gingen open en we reden naar binnen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen