Hier is onze Nils weer!!! Xxx

NILS

#1 (Long)
Jij en je vriendinnen houden een meidenavond maar eerst gaan jullie nog even naar de supermarkt. Jullie pakken een boodschappenkar en racen door de winkel terwijl je hem vol laadt, je ziet een jongen lachen omdat jullie door de winkel rennen maar je let er niet echt op. Je stuurt je vriendinnen naar de kassa want er staat een lange rij, je zoekt de laatste dingen als je je omdraait bots je tegen iemand aan waardoor jij en de fles cola valt "fuck.." mompel je "Het spijt me heel erg, ik zag je niet toen ik omdraaide en-" "Het is al goed" onderbreekt hij je. Je kijkt omhoog recht in z'n ogen, woww. Je kijkt blozend weg, hij helpt je overeind en kijkt je in je ogen. Jullie staan een paar minuten in elkaars ogen te staren als je je vriendinnen hoort roepen "[j/n!! [j/n]?! Schiet eens op joh!!" "Geez, calm your tits down!" roep je terug. Hij begint te lachen "[j/n], mooie naam." je begint te blozen "Je weet mijn naam mag ik ook weten wat jou naam is dan?" "Op een voorwaarde je gaat met me op een date" je bloost "o-o-oke.." "Mijn naam is Nils, dus .. zie ik je morgen om half drie in het park?" "natuurlijk nils.." "[j/n]!! SCHIET OP!!" "IK KOM AL!!" "volgens mij worden je vriendinnen een beetje ongeduldig." je giegelt "ja, volgens mij ook. Ik moet nu gaan ik zie je morgen in het park." "Wacht?!" roept hij als je weg wilt lopen "mag ik je nummer?" je geeft hem je nummer "dankje beautiful, ik sms je vanavond."
En dat was het begin van jullie relatie. <3

*

#2 De jongens plagen Nils als hij met jou aan het bellen is omdat hij dan altijd breed glimlacht

*

#3 Jij en Nils hebben een halfjaar verkering. Als cadeau neemt hij mee voor een etentje in het maanlicht.

*

#4 Je gaat met Nils naar buiten terwijl het sneeuwt. Jullie maken samen een sneeuwengel hand in hand.

*

#5 Nils:"Oh, [jn], er zit wat op je lip." Jij:"Oh echt? Waar?" *Nils wijst naar je lip en kust 't*

*

#6 Nils drukt een een kusje op je wang en zegt dan zacht in je oor; "Ik hou zoveel van je"

*


#7 Mam van Nils:"Nils je hebt vannacht weer gepraat in je slaap." Nils:"Oh echt? Wat zei ik?" Mam van Nils:"Je zei steeds, ik hou van je, [jn]"

*

#8 jij:"Ik ben lelijk." Nils:"ik ben ongesteld." jij:"Wat?" Nils:"Ooh mijn fout ik dacht dat we dingen verzonnen die onmogelijk zijn."

*

#9 Je loopt met Nils hand in hand op het strand wanneer de zon onder gaat.

*

#10 Jij: "Wil je ooit trouwen?" Nils: "Ligt eraan" Jij: "Aan wat?" Jij: "Of jij ja tegen mij zegt"

*

#11 Nils: "I'll catch a grenade for ya!" Jij: "Maar dan ga je dood!" Nils: "Alles om jou te redden"

*

#12 Het is 3 uur 's nachts. Nils: *belt je* Jij: "Nils, waarom bel je zo laat?" Nils: "Ik wilde gewoon even zeggen dat ik van je hou"

*

#13 Nils: *Kijkt naar je* Jij: "Wat is er?" Nils: "Niks.. Je bent gewoon.. Zo perfect."

*

#14 Nils: "Ik wil iets aan je veranderen" Jij: "Wat dan?" Nils: "Je achternaam, [j/n] Käller klinkt zo veel beter"

*

#15 Nils pakt je hand. Nils: “Je bent het beste wat me is overkomen” *drukt een kusje op je hand*\

*

#16 Je wordt wakker en ziet dat Nils naast je bed staat. Nils:"Goodmorning, mevrouw Käller :)" *Hij kust je hand*

*

#17 Een kietel gevecht houden met Nils.

*

#18 Nils heeft je twitter gehackt en je naam in ‘[J/N] Käller verandert.

*

#19 Nils:"Ik ben verliefd op iemand." Jij:"Vertel het haar." Nils:"Heb ik gedaan." Jij:"Wat zei ze?" Nils:"Vertel het haar."\

*

#20 Nils: "Hey!" Jij: "Hey!" Nils: "Ik weet je naam niet, maar mag ik je 'mijne' noemen?"

*

#21 Je bent ziek en Nils maakt soep voor je en knuffelt met je

*

#22 Interviewer: "Wat maakt Nils blij?" Owen: "[j/n]" Daan: "[j/n]" Rein: "[j/n]" Nils: "Yup, helemaal!'

*

#23 Mainstreet treed op, jij zit in het publiek, en tijdens Nils zijn solo kijkt hij je de hele tijd in je ogen.

*

#24 Jij:"Nils, er komt geluid uit je gitaar?" Jij pakt de gitaar, er valt een ring uit en aan de binnenkant staat:"Nils❤[jn]"

*

#25 Rein maakt een foto van jou en Nils waarbij jullie samen in slaap zijn gevallen, Rein tweet:"Ik zweer zij gaan op een dag trouwen."

*

#26 Je zit bij Nils in de klas. Hij staat ineens op en zegt:' Er is een meisje, ze ziet het niet maar zij is beautiful. Zij is alles wat ik wil, ik hou van jou [j/n]!'

*

#27 Long-ish

Je bent samen met Nils een film aan het kijken. Je raakt een beetje verveeld, dus je bedenkt wat, om een beetje lol te krijgen: Nils bekogelen met popcorn. Hij kijkt op met een grijns, en begint terug te gooien. Jullie zitten midden in een 'popcorn oorlog'. Net als je de bak over zijn hoofd wil leeg gooien, pakt Nils je handen en duwd je op de grond. Hij kijkt je diep in de ogen, komt langzaam dichterbij, en kust je.

*

#28 Je hebt een afspraak met Nils op de plek van jullie eerste ontmoeting. Hij zingt een liedje, die hij speciaal voor jou heeft geschreven.

*

#29 De jongens staan in de grote finale. Als ze meisjes op het podium opvragen, zegt Nils: "Ik wil graag dat mjn vriendinnetje, [J/N], op het podium komt" Het hele liedje kijkt hij je in de ogen en op het eind drukt hij een kus op je wang.

*

#30 Je vind een briefje met de boodschap "Volg de pijlen". Als je alle pijlen hebt gevolgd, en op de eindbestemming komt, zie je Nils staan met bloemen in zijn hand.

*

#31 Nils belt je wakker. Je neemt met een slaperige stem op: 'Hallo?' Nils: 'Morning! Spreek ik met het mooiste meisje op aarde?'

*

#32 Jij en Nils bij een kampvuur, terwijl hij een liedje voor je zingt op zijn gitaar, en jullie samen knuffelen.

*

#33 Long

'Meid, Eten!' roept je moeder onder aan de trap. Je zucht en staat op om naar de keuken te lopen. Lopend en sms'end loop je de trap af. Je glimlacht omdat je net een leuk berichtje krijgt van Nils. 'Mobiel weg.' zegt je moeder stug. Je legt je mobiel weg en begint te eten. 'Ga jij na het eten even naar boven?' vraagt je moeder aan je broertje. 'Goed mam!' antwoordt je broertje. Als je broertje zijn bord opgeruimd heeft en naar boven is vertrokken vraag je: 'Waarom moest hij weg?' 'Omdat ik even wat serieus met jou moet bespreken.' Je kijkt haar verbaasd aan. 'Waarover dan?' Je moeder legt haar bestek neer en veegt haar mond af. 'Lieverd, ik weet dat jij het leuk hebt samen met Nils, maar je weet dat hij bijna geen tijd voor je heeft nu hij in die band zit, en ik wil graag dat je later een serieuze relatie gaat krijgen met iemand en dat je succesvol wordt...' je moeder kijkt je serieus aan. 'Jij vind dat Nils en ik niet serieus zijn?' Je kijkt aan. 'Nou..' je moeder aarzelt. 'Dat vind je wel! En je wilt dat Nils en ik uit elkaar gaan!' Je kijkt haar boos aan. 'Ja. Schat, Nils is niet goed voor jou, jij bent nog niet toe aan een relatie. Je bent veel te jong!' Je gooit je mes en vork kletterend op tafel en staat zo hard op, dat de stoel omvalt. 'Jij weet er helemaal niks van! Nils is hartstikke goed voor mij, en ik houd van hem! Jij zegt mijn hele leven al wat ik moet doen! Mag ik dan nooit iets zelf beslissen?!' Met tranen in je ogen ren je naar boven. Je moeder blijft verbijsterd achter. Je springt op je bed en begint te huilen met grote uithalen. Onder aan de trap hoor je je moeder schreeuwen. 'IK WIL JIJ EN NILS NIET MEER SAMEN ZIEN! HIJ KOMT ER NIET MEER IN!' Je begint nog harder te huilen. Als je opkijkt zie je dat je hele kussen vol make-up zit. Je staat op en trekt de kast open. onder in de stoffige kast haal je een koffer tevoorschijn. Je veegt de dikke laag stof eraf en doet 'm open. Je begint al je kleren uit je kast te trekken en stopt ze er allemaal in. Je pakt de rest van je spullen, sluit de koffer en loopt naar beneden. In de kamer zit je moeder. 'Waar ga je heen?' Jij: 'Weg.' 'Dat dacht ik niet, jij hebt huisarrest.' Je kijkt haar aan. 'Nee, ik ben geen klein kind meer, ik bepaal het nu zelf.' Je opent de voordeur en loopt weg.
Het is koud, en je bent je jas vergeten. Rillend loop je verder. Het is een lange weg, maar je bestemming heb je al in je hoofd. Nils. Je moet hem zien, en gewoon even vast houden. Na een kwartier sta je rillend voor zijn huis. Nils zag je al aankomen en opent snel de deur. 'Lieverd!' Hij knuffelt je en je begint zachtjes te huilen. 'Wat is er? Kom binnen! Je bent zo koud!' terwijl Nils verder praat huil jij alleen maar. Hij neemt je mee naar boven en geeft je zijn sweater. 'Mijn moeder wil niet meer dat we samen zijn..' zeg je zachtjes. 'Je moeder wil wat?!' Nils kijkt je verbaast aan. Je vertelt het hele verhaal aan hem terwijl hij aandachtig luistert. 'Maar dat kan zij toch niet bepalen!' Nils kijkt nog steeds verbaasd. 'Nee, maar het is mijn moeder..' Je staart naar de grond. Nils begint je te knuffelen. 'Rustig, het komt allemaal wel goed.' 'Je bent zo lief..' Jullie knuffelen een tijdje door. Als je opkijkt zie je door de kier van de deur 2 betraande ogen. 'Mam...?' De deur gaat verder open en daar staat je moeder met een behuild gezicht. Je rent naar haar toe en knuffelt haar. Ze zegt: 'Sorry Nils, je moeder liet me door. En sorry lieverd, ik zag jullie daar zo lief, en ik besefte dat jullie bij elkaar horen. Je kijkt van je moeder naar Nils en weer terug. 'Bedankt mam...' 'Dat zit wel goed, nou ik ga weer, niet te laat thuis he? En zou ik die koffer meenemen?' je moeder staat op. 'Ja ja mam, komt goed!' je lacht. 'Oke oke! Ik ben al weg!' je moeder loopt de kamer. Je kijkt Nils aan en glimlacht. 'Ik hou van je.' zegt hij. Hij kust je.

*

#34 Je vraagt op twitter aan je volgers me wie ze je zouden 'shippen'. Nils reageert: 'Ik ship je met mezelf! X'

*

#35 Nils stuurt je een foto van jezelf met de tekst: 'Het mooiste meisje op aarde. <3' Je giechelt als je de foto ziet.

*

#36 Je blijft bij de signeersessie met Nils praten. 'Doorlopen.' Bromt de bodyguard. 'Het is oke, ze hoort bij mij.' Antwoors Nils.

*

#37 Je wilt je vriendin bellen. 'Met Lotte!' 'Met Nils Käller?' Antwoord een onbekende stem.

*

#38 Je houdt je handen voor Nils' ogen. Jij: 'Wie ben ik?' Nils: 'Ik denk mijn mooie vriendinnetje, wachtend op een kus?' Hij kust je.

*

#39 Je loopt de kamer in terwijl Nils gitaar speelt. Je luistert in de deuropening en glimlacht, want je hoort dat hij over jou zingt.

*

#40 Je slaapt bij Nils. Jij: 'Ah nee, ik ben een extra kussen vergeten!' Nils: 'Geen probleem, je mag wel op m'n buik liggen.' ;) <3

*

#41 Je bent op het schoolfeest, en zit niet bij Nils op school. Je bent aan het dansen maar wanneer er een slow muziek op komt wil je net gaan zitten. Dan zie je Nils naarje toekomen hij zegt:"Wil je met me dansen?"

*

#42 Na een koude sneeuwballen gevecht met Nils en zijn vrienden kom je thuis met Nils en gaat je even omkleden. Wanneer je naar woonkamer gaat zie je Nils op de bank zitten onder een deken met 2 mokken chocolademelk.

*

#43

Reageer (1)

  • JustEsmee

    Ahw deze zijn so cutee! De andere trouwens ook hoor ; ) maar ik vind Nils gewoon de leukste :$ xliefs

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen