Iris kant:

OMG dit meen je niet de jongens van mainstreet vroegen haar me uit!! Wooooooh!! Hopelijk vind hij me leuk! Ik rende naar beneden in me bikini naar zwembad, daar lag iedereen al! Vader: je zou op tijd zijn hoe lang heb je haar wel niet gebeld? Iris: maar heel even maar er kwam iets tussen sorry. Moeder: ja koen staat op je te wachten hij wil graag met je zwemmen. Iris: is dat zo nou kom gaan wij lekker samen van de glijbaan, Iris tilde haar broertje op en nam hem mee.

Daan's kant:

Owen: wat zullen we vanmiddag doen? Nils: misschien kunnen we naar het zwembad gaan? Nee want we gaan vanavond ook al zwemmen zei Daan. Rein: dat is waar er kunnen ook de stad in gaan? Owen: ja goed idee kom. De jongens liepen de deur uit. Daan sleurde nils mee naar achteren en zei : nils ik vind d'r echt leuk zou ik een cadeautje mee nemen? Nils: hahah Daan ik Zie het aan je je bent inderdaad helemaal verliefd haha. Daan: nils rot op zou ik dat nou doen of niet? Owen: komen jullie nog? Ja we komen er aan. De jongens liepen door en Daan kneep nog een keer in nils zijn arm maar nils reageerde daar niet op. Daan: zullen we even op het terras zitten. Ja is goed zeiden ze en ze liepen naar het terras.

Toen ze klaar waren en het al 6 uur was liepen ze terug naar het hotel, daar kwamen ze de ouders tegen van Daan. Ouders: hee jongens gaan jullie vanavond mee golfen? Daan: kan dat ook een andere avond? Ouders: wat dan? Waarom kunnen jullie niet? Nils: we zouden eigenlijk gaan zwemmen in het donker. Ouders: okee gaan we met zijn tweeën en ze gaven elkaar een kus. Vader van Daan: maakt het niet te laat hè. Daan: nee misschien 1 uur dat we uit het zwembad gaan? Vader van Daan: ja maar geen minuut later. Nee meneer zei owen. Ze liepen naar de eet kamer en gingen gezellig met zijn zessen wat eten, toen ze klaar waren gingen de jongens van tafel. Rein: heel veel plezier met het golfen. Ouders: dankjewel rein jullie ook met zwemmen. De jongens liepen weg en gingen zich klaar maken want ze moeten er natuurlijk wel goed uit zien! En Daan natuurlijk al helemaal! Dus dat deden ze.

Reageer (1)

  • Tuena

    DAAN EN IRISSSSSS LIEFDUUUUHHH,, en later komt Inge en Rein liefde :p.

    Snel verder x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen