Foto bij 15. Hoe overleef ik dit?!

Lang geleden dat er een nieuw deel is gekomen
Hij is wat aan de korte kant.

"Opeens schrikt ik uit mijn gedachten als ik twee koude handen op mijn schouders voel , snel draai ik me om en kijk recht in het suffe gezicht van Tom , 'een klein glimlachje siert mijn mond. "Laat ik maar niet over haar beginnen, ik wil onze laatste dag samen niet verpesten , heel zachtjes zucht ik. Meteen kijkt Tom mijn vragend aan , en ik wil woorden uit mijn mond brengen maar het lukt niet echt, hij blijt mijn met een vragend gezicht aan kijken. Een hele diepe zucht verlaat mijn mond, het is Mmmelissa zucht ik, Tom kijkt me nu enorm vaag aan, hoezo Melissa vraagt hij verbaast.

"Nou het zit zo, ik wou weten wie het meisje op de foto was en had een email adres van Bill gekregen en ben haar gaan mailen, maar ze deed zo bot tegen mijn en dat zit me echt niet lekker Tom! Tom zucht even diep en geeft me dan een klein kusje op mijn voorhoofd, vergeet haar Xavina, dat is zo lang geleden Bill en ik hebben haar al een hele tijd niet meer gezien, het is gewoon veel te lang geleden. Alweer zucht ik en staar even voor me uit, 'he Xavin je gaat ons dagje niet sip door brengen hoor, anders zorg ik er even voor dat Bill je persoonlijk om komt vrolijken!

"Meteen zet ik een glimlach op, nee nee niet nodig Tom! Als Bill me op wil vrolijken begint het meestal met een kieteldood, laten we daar maar niet aan beginnen. Ik loop met mijn tas vol spullen naar de badkamer en begin me langzaam aan te kleden, mijn laaste dag samen met Tom, wat zal dit zwaar worden. "Zoveel maanden zonder hem, dat overleef ik niet! "Zuchtend breng ik wat mascara aan en vindt dat alles goed zit en slof weer richting de kamer.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen