Foto bij Müllez - fav ship

Thomas Müller/Mario Gomez

Deze ship is wat ik noem een 'skinny ship'. Alweer gaat het hier om RP-ship, en een hele lastige. Zoals algemeen bekend is, is homoseksualiteit in de (professionele) voetbalwereld een groot taboe. (En anders weet je het nu.) Ik ken drie gevallen van voetballers die (vaak pas na hun pensioen) uit de kast zijn gekomen, en twee daarvan hebben kort daarop zelfmoord gepleegd. Dit geeft natuurlijk een hele nieuwe dimensie aan de ship. Natuurlijk doen ze niets in het openbaar, maar niemand weet wat er daadwerkelijk gebeurt in de douches van Bayern. (;

Daaraan wil ik nog iets toevoegen: le 'celebration'. Lemme explain.
Men zegt dat kunstschaatsen 'the gayest sport of all time' is. (Wie? Hij.) Voetbal, daarentegen, is de meest heteroseksuele sport die er bestaat. Daar geloof ik echter totaal niet in. Bij kunstschaatsen is er geen lichaamscontact en waar dat wel zo is, gebeurt het altijd tussen een man en een vrouw. (Behalve in Blades of Glory, maar daarin wordt een hoofd afgehakt door een schaats, dus booya.) Bij voetbal douchen elf mannen samen en bovendien springen ze allemaal boven op elkaar zodra een heeft gescoord. (Wat me weer aan de definitie van voetbal doet denken: 'tweeëntwintig man rennen achter een balletje aan en uiteindelijk wint Duitsland', hoewel dat al lang niet meer geldt, uiteraard, nu Spanje ze overwinnen heeft, maar nu dwaal ik wel heel erg af.)
Mijn punt: In what universe zijn elf bezwete mannen die hijgend op elkaar springen niet gay?

Tot zover mijn uitleg wat betreft 'soccer slash'. Nu gaan we wat dieper in op de daadwerkelijke ship. Het is een hele kleine 'community'. De mensen die Engelstalige Müllez-fanfictie schrijven zijn op één hand te tellen. (En daar reken in mezelf toe; moet je nagaan.) Daarbij wil ik wel zeggen dat overdrijven ook een talent is dat ik bezit, maar alsnog. Er is veeeeeeeeeeeel te weinig Müllez fanfictie. (Voelt u zich aangesproken? Gaat en schrijft!)

Omdat ik niet zo goed kan uitleggen in woorden waarom deze ship, doe ik het in afbeeldingen (en een sexy gif (of drie)).



(Schweinsteiger en Ribery willen ook meedoen, maar Gomez zegt: 'Piss off, hij is van mij'.)

(Now KISS)

(Sex on the field.)

(Nog meer.)

(Mhihi. I saw it!)





En Gomez: "Maybe I'll let him share our bed. I don't know, it's possible. But only when my girlfriend isn't there. Because Thomas is dangerous.



Zoals u ziet, schreeuwt alles aan die twee: "WIR LIEBEN UNS."
(Want ja, het blijven Duitsers.)

Populaire fanfic: When you're happy like a fool, door: howmanymoons
Ship anthem: Can't fight this feeling, door: REO Speedwagon

Reageer (1)

  • Delic

    Gaaaaaaaay _O_

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen