Foto bij Quatre-vingt-sept.

Quatre-vingt-sept

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (7)

  • xDoresMalik

    Are you kidding me? Dit verhaal was, buiten ongelofelijk frustrerend, echt zo geweldig! Ik heb het in een avond uitgelezen, en ben nu zwaar depressief omdat dit het laatste hoofdstuk is. Elk. Hoofdstuk. Was gewoon een cliffhanger. Het was echt geweldig! Al ben ik wel een beetje bang voor wat er gaat komen. Ik hoop op de een of andere manier dat het niet met Louis is, want ik denk dat ik dat te zielig voor hem ga vinden. Natuurlijk is het leuk voor hem, maar, alsnog. I just don't think so... Ik vind Harry. En ik hoop Harry. En waarschijnlijk gebeurt dat niet en komt er weer zo'n geniaal bedachte plot twist, maarja, nevermind. Best wel knap dat ze met 4 van de 5 jongens iets heeft gehad, of half iets mee heeft gehad, en alsnog denk ik nooit slecht over haar, if you know what I mean. Het is wel allemaal gemeend, niet 'zomaar', en dat is goed. Jaja. Dat is goed. En ik ben echt onwijs nieuwsgierig nu hoe het verder gaat. En ik kom er net achter dat ik al 14 jaar het woord 'nieuwsgierig' verkeerd spel. En dat het me nog nooit is opgevallen. Wat slecht. En ik moet ook nog even zeggen dat ik Zayn leuk vind. In dit verhaal. In het echt natuurlijk ook maar we praten hier over je verhaal. Ik ging tegen ZeroGravity zeggen op twitter dat ik er wss niet tegen zou kunnen als ze uit elkaar ging met Zayn helemaal op het begin, en nu voel ik me alsof ik toen echt een amateur-lezer van jou verhaal was, als je ziet wat me nog allemaal te wachten stond. Ik had Louis trouwens echt niet verwacht! Echt knap van je, serieus. En ik heb nogsteeds een zwak voor cheeky Styles in dit verhaal, ik weet niet waarom. Waarschijnlijk omdat ze nog geen mislukte relatie met hem heeft gehad. Haha, straks gaat ze met Niall uiteindelijk. Dan lach ik me echt dood. Biggest plot twist ever. Ik kijk Little Things. Voor de miljoenste x dit weekend. And I love it. 'Cause it's amazing. Dus. En nu moet ik gaan want ik ben moe, en ik moet morgen vroeg op want ik heb proefwerkweek en ik heb vanwege kaartverkoop 1D & flipperigheid daarna niet zo veel gedaan vandaag. Dit wil jij vast weten he, jaja dat dacht ik al. Ik dwaal noooit af van het onderwerp. Echt nooit. Dat weet ZeroGravity ook wel. Bij haar amazing verhalen reageer ik ook altijd zo ongelofelijk to the point. Ahum. Mijn reacties bestaan meestal voor driekwart uit een lulverhaal. En dan de andere kwart flip ik over hoe goed het hoofdstuk wel niet is, en hoe leuk ik het verhaal wel niet vind. Dus hierbij: I love your story.

    Het spijt me zeer dat ik zulke onzin vertel, sorry, bad habit...
    Xx

    1 decennium geleden
  • FollowDreams

    ooh,snel verder? :)

    1 decennium geleden
  • iLOVELiAMx

    yeaaaah ze zijn terug. :) super geschreven! <3 x

    1 decennium geleden
  • Boulevard

    Ik ben zo ongelofelijk blij dat ze Liam is tegen gekomen (: Hij is eigenlijk wel de perfecte persoon om weer eerst tegen te komen als je er over na denkt ... Echt, heel er goed gedaan!
    Ga je snel verder?

    1 decennium geleden
  • ZeroGravity

    Seriously -waarom zijn er maar zo weinig mensen die op dit verhaal reageren? Beseffen jouw lezers wel hoe mooi dit hoofdstuk was? Zo vol gevoel en mooie woordkeuze en alles -en vooral het feit dat Liam haar EINDELIJK terug heeft gevonden, iets waarop je met pijn hebt moeten zitten wachten als lezer omdat je die spanning precies zo perfect hebt weten op te bouwen? I. LOVED. IT. Het was prachtig. En ik ben ten minste blij dat de mensen die wél een reactie hebben geplaatst, ook zo enthousiast zijn als je verdiend. Maar dat is verder niet interessant.

    "Het begon ik grote lijnen, en eindigde in kleine details." Dit vond ik mooi -dat soort dingen vind ik altijd mooi aan je verhaal, want zo'n zin is realistisch en het lijkt me dat je dat weet? In ieder geval, ik vind het heel erg mooi dat je in een zo'n zin precies weergeeft hoe zulke verhalen áltijd verlopen. Eerst de grote lijnen, dan de details. En ik vind het een heel mooie zin ook, trouwens. Ik weet niet hoe ik dit precies moet verwoorden, maar ik vind het altijd heel knap hoe jij zaken precies neerzet zoals ze in het echte leven ook zijn -niet gerealiseerd en niet perfectionistisch, ook niet dramatisch en door en door slecht, maar gewoon heel echt. God, this sounds like blabbering... maar snap je wat ik bedoel?

    Liams verhaal vind ik heel mooi -dat hij die vriendinnen en relaties opnoemt en dat jij dan haar reactie een voor een schetst. Vooral dat je zo duidelijk het onderscheid weet te schrijven tussen het gevoel over Louis en het gevoel over Harry; omdat het toch mannen zijn op wie ze allebei verliefd is geweest, maar niet helemaal op dezelfde manier. Zelfs in het gevoel dat ze heeft bij het feit dat ze allebei een relatie hebben, komt dat terug, en dat vind ik echt prachtig! Ik vraag me af wat er zou gebeuren moest ze Lou en Harry ooit nog tegenkomen -eerlijk gezegd nog meer wat er met Lou zou gebeuren dan met Harry. Zou ze zoiets kunnen veranderen, een relatie van tweeënhalf jaar? Zou Louis nog hetzelfde voelen, en wat voor invloed zou dat hebben op zijn relatie? Dat vraag ik me echt af. Ik vraag me ook af wat er zou gebeuren moest ze Harry tegenkomen... maar ik weet niet, op de een of andere manier vind ik dat net een tikje minder interessant. Ik ship haar nog altijd het ergst met Louis. En op het moment misschien met Liam...

    ...ik bedoel, hij heeft niets gezegd over zijn relaties? Zayn kunnen we inmiddels wel afstrepen op het lijstje, zelfs al is-ie vrijgezel. Though he's charming, very beautiful and probably the sweetest guy in the world, denk ik dat dat helemaal goed zit. Maar Liam? Nu ze Lou, Harry en Tony niet meer heeft... ik vraag me af hij nog wat voor haar voelt. Ik vraag me af of zij iets voor hem zou kunnen voelen. Ik vraag me af wat het kan betekenen dat ze elkaar weer zien -misschien hebben ze elkaar zo lang niet gezien dat ze uit verlangen naar vroeger gewoon bij elkaar terecht komen, ghehe. :3 Mijn fantasie slaat op hol.

    Maar wat ik daarmee dus wil zeggen, is dat je met dit verhaal precies genoeg mogelijkheden geeft, om ervoor te zorgen dat iemand eindeloos met dit verhaal bezig kan zijn als hij het niet aan het lezen is. [nou, ja, zij, waarschijnlijk, maar whatever.] Op de een of andere manier heb je je personages vanaf het begin af aan precies goed uitgeschetst om ervoor te zorgen dat je als lezer met ze meevoelt, en door al die wendingen, ontstaan er telkens nieuwe mogelijkheden waar je als lezer op hoopt of benieuwd naar bent. And that's pretty something -want er zijn maar heel weinig schrijvers die zo goed kunnen schrijven dat ze hun lezers manipuleren, zodat ze, zonder dat ze het doorhebben, bezig zijn met wat er zou kunnen gebeuren. En dat is waarom ik zo enorm veel van dit verhaal houd...

    Ik heb eerlijk gezegd waar dit gelul allemaal vandaan komt, en ik denk eerlijk gezegd ook niet dat het je interesseert of dat je dit helemaal wilt lezen -want het is niet interessant. Wat ik wel nog even kwijt wil, is dat ik dit echt een prachtig verhaal vind. Nog steeds. En sorry voor deze onnuttige, eindeloze reactie. Ik ga d'r nu maar van door.

    Cheerio. <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen