Foto bij Hoofdstuk 12

Zayn

Ik lag rustig te slapen met Yani toen plots ' Bzz Bzzz " jep mijn gsm.
Gelukkig werd Yani niet wakker,ik had geen zin om naar men gsm te kijken dus zette ik hem uit zodat ik niet nog meer smsjes zou krijgen.
Ik had besloten om voor Yani een ontbijtje klaar te maken en voor de rest ook natuurlijk,maar omdat ik het niet alleen wou doen ging ik Harry wakker maken.
Ik ging naar zijn kamer klopte een paar keer omdat ik geen antwoord , kreeg ging ik binnen..tot mijn grote verbazing lag hij niet in zijn bed.Ik beslootte dan om iemand anders wakker te maken maar niemand lag nog in zijn bed en beneden waren ze der ook niet.
Ik ging dan mijn gsm pakken en las dan ten slot toch het sms.

We zijn voor een paar uur weg,ik kan het nu niet uitleggen en ik leg het je straks nog uit via sms maar nog een fijne dag!
Niall


Hmm wat raar ach ja dan ging ik alleen maar een ontbijt maken voor mij en Yani.
Ik was klaar met het deeg voor de pannenkoeken dus nu begint het echt werk :D
Vijf minuutjes later toen ik bijna klaar was voelde ik plots twee armen op mijn middel en een kusje op mijn wang.
Er verscheen een glimlach op mijn gezicht :) 'Hey babe!Have a nice dream?' vroeg ik haar.
'Yea i dreamed about an awesome boy,he was verry cute and hot ' zei ze 'Hmm can i guess who that awesome boy is?' vroeg ik terug.
'Ofcourse you can!' :D 'Wel is it me?' vroeg ik en drukte een kusje op haar lippen.
Ze begon te blozen 'Yea ofcourse its you!' zei ze en drukte dan ook een kus op mijn lippen.

Ik ging verder met pannenkoeken bakken en we aten ze daarna allemaal op.
Het was vandaag slecht weer om buiten te gaan dus maakte we warme chocomelk en gingen een film kijken.


Yani

Ik koos voor de film Step up wat Zayn goed vond.
Ik kroop dicht bij Zayn en na een tijd stond ik recht en begon ik mee te dansen zoals in de film.
Zayn stond ook recht en begon dan uiteindelijk ook te dansen.
Na een tijd vielen we samen op de zetel en gaf hij me een kus die tot een pasionele zoen leidde.
Zijn handen gingen onder mijn shirt voordat hij verder ging fluisterde ik in zijn oor 'not here' al snel begreep hij het en pakte me op en hij tilde me over zijn schouder. “Malik stop! Zayn put me down, come oon!” gilde je half lachend. Hij opende de deur van mijn slaapkamer en gooide me op bed. Hij kwam boven me hangen en begon me overal kusjes te geven. Langzaam trok hij mijn vest uit, waarna mijn shirt en bh volgden. Hij trok zijn broek uit en gooide die bij de rest van mijn kleren. In één beweging trok ik zijn shirt uit, waarna ik even met mijn vinger figuurtjes op zijn getatoeëerde borst tekende. Zijn handen gleden over mijn lichaam en plots voelde ik hoe hij een vinger bij me inbracht. Hij voerde het tempo op en gaf me kusjes over mijn hele lichaam. Een zachte kreun verliet mijn mond en ik trok hem tegen me aan. “Like that babe?” hoorde ik zijn zwoele stem in mijn oor fluisteren. Met een tongzoen beantwoordde ik zijn vraag. Toen besloot ik de rollen maar eens om te draaien. Nu zat ik boven op een grijnzende zayn. Ik leunde voorover en gaf hem een lange kus op zijn mond terwijl mijn hand afdwaalde naar zijn stijve. Ik sloot mijn hand erom heen en begon voorzichtig heen en weer te bewegen. Zayn sloot zijn ogen en begon te kreunen. Ik ging steeds iets sneller en voelde hoe hij langzaam begon te trillen. Net voor het moment dat hij zou komen, liet ik los. Een zucht verliet zijn grijnzende mond. Voordat ik nog van hem af kon gaan had hij de rollen al omgedraaid en lag hij bovenop mij. Terwijl ik nog giechelend onder hem lag kwam hij plotseling in me. Ik sloot men ogen en ik trok hem tegen mij aan terwijl hij begon te bewegen. Steeds harder en sneller stootte hij, waarmee de kamer gevuld werd met gehijg en gekreun. Zweetdruppeltjes parelden op zijn gespierde borst kas. Na nog een harde stoot kwamen we vrijwel tegelijk klaar. Hij plofte naast me neer en draaide zich nog buiten adem naar me toe en gaf me een kus op mijn lippen. “you’re amazing” fluisterde hij lief. Ik kroop tegen zijn klamme borst aan “Just like you”. We vielen samen in slaap voor een paar uurtjes..

Later pakten we beide een warme douche te samen.
We deden onze kleren aan en gaven elkaar nog een zoen.

We hoorden de rest thuiskomen en gingen algauw naar beneden.
Mijn mond viel open toen..

Reageer (1)

  • Chasing1D

    Toen??, Cliffhanger....Ik hou daar echt van! (flower)(H)(H)(H) Snel verder dus Meid! :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen