Foto bij proloog

Start dus vanaf 5 abbo's
x

Rachel Clarke.

De angstige blik van me moeder was naar om te zien. Ze hield haar armen nog steeds om me heen en stevig. 'Ik hou van je Rachel' fluisterde ze. Ik keek haar niet begrijpend aan en keek opzij. Een grote man kwam naar ons toe gelopen. Achter hem liep een man met een vrouw naast hem en die wees naar mij. Ik voelde hoe de armen van me moeder strakker om me lichaam zaten. 'Mam wie zijn dat?' fluisterde ik zacht.
Me moeder keek me aan. 'Je hoeft je geen zorgen te maken, oke lieverd?' zei ze en ze glimlachte. Ik voelde dat de man me vast pakte en me uit de armen van me moeder probeerde te rukken. 'Mama!' riep ik angstig en klemde me vast. 'N..-ee laat haar los!' schreeuwde me mama 'Mama!' riep ik gillend. Ik probeerde me los te slaan van de man. Ik gilde en me moeder hield me nog steeds vast, langzaam gleed ik van haar los. 'Laat me los!' riep ik en begon te huilen, ik zag de tranen van me moeder ook. Ze huilde en probeerde met alle macht me vast te houden, 'Laat haar los! Alsjeblieft! ' zei ze gillend. Ik zag hoe ze terug gesleurd werd door de andere man. 'Rachel' schreeuwde ze en hield de puntjes van me vinger toppen nog vast. 'Ik hou van je' zei ze huilend en langzaam gleden onze vingers van elkaar los. Ik probeerde me te verzetten, maar langzaam zag ik me moeder niet meer. 'Mam?!' riep ik.


Oke begin stukje :$
Say what you think. xx

Reageer (5)

  • Lavanya

    Oh my fucking god. Dit is zo onwijs mooi omschreven, de tranen sprongen me al bijna in de ogen.. Héél realistisch. Absoluut een abo.

    1 decennium geleden
  • xWildRose

    och germ.. wat zielig

    1 decennium geleden
  • AppleTree1

    OMG, i already love it, abo, snel verder<3

    1 decennium geleden
  • xPinkunicorn

    Awh :-(

    1 decennium geleden
  • ZachelleX

    Wooww that was ... like .... amazing !!
    Super goed ... !! Twas presies of kk echt daar was !! ;)

    (H) snel verderrrr ! (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen