Hier eerste hoofdstuk, tips en complimenten altijd welkom! :) x

Rachel Clarke.

Voorzichtig nam ik een hapje van me brood met kaas. Ik keek niet omhoog zodat ik naar mij meester hoefde te kijken. De meester die Mark heete. Hij deed zich voor als me vader, de afgelopen jaren. Totdat ik veertien werd, ik slikte even en pakte me mok met melk en nam een slokje. Ik denk er eigenlijk niet graag aan terug. Ze deden heel lief toen ik zes jaar was en ik hier net was, ik besefte niet wat er hier elke dag gebeurde. Dit is gewoon het vreselijkste wat er is. 'Rachel' snauwde de meester. Ik keek langzaam op en slikte mijn brood door. 'J..-ja meester?' zei ik zacht. Hij keek me met zijn vieze gezicht aan. 'Je weet wat je vanavond in de club moet doen he?' hij grijnsde ik knikte. 'Ja dat weet ik' ik glimlachte zwak. 'Oke dan verwacht ik ook dat je niet alleen thuis komt, zo wel dan volgen er maat regelen' zei hij. Ik knikte gelijk. En slikte even. 'Dat gebeurd niet meester' hij glimlachte. 'Mooi' hij stond op en liep weg en zijn hand streek over me schouder heen. 'En trek iets moois aan' fluisterde hij, ik rilde even. Een nare rilling ging door mijn hele lichaam. Ik bevond echt in een slangen kuil. Hij was de vieze eikel die me van me moeder heeft afgenomen, ze was zelf zestien toen ze me kreeg, en toen ze tweeëntwintig was werd ik van haar weg gehaald, als zes jarig meisje. De tranen rolden over me wangen heen, ik wou dat ik bij haar kon zijn. Ik stond langzaam op en ruimde me bordje op en mijn beker. Mijn meesteres kwam naar me toe gelopen en trok wat aan me kleren. 'Serieus?' ik schudde me hoofd. 'Nee ik ga nu gelijk om kleden' zei ik vlug. 'Oke gauw dan ik wil dat je over een half uur gaat' zei ze. Ik knikte gaf een korte buiging en liep snel de grote gang op. Ik liep vlug naar boven, en klapte tegen Bo aan. 'Verdomme kijk eens uit man' snauwde ze. Bo mijn stief zusje kun je het noemen, ik had hier twee stief zussen. Bo en Anna, Bo was een bitch, en Anna een lief meisje waar ik het ook meer mee kon vinden. Ik liep mijn kamer in en zocht een sexy lingerie setje uit. En pakte vlug een kort jurkje een zwarte. Ik draaide mijn deur op slot. En trok mijn kleren uit, ik liet mijn boxer vallen en trok mijn string aan. Daarna volgde de bh en jurkje.

Ik was klaar voor vanavond, helaas. Ik hoorde dat de meester, Mark me riep. Ik haalde diep adem stopte mijn mobiel tussen me bh en liep me kamer uit. Ik zag hem tegen de trap hek aan staan en hij grijnsde. Ik zag hoe zijn ogen naar mijn borsten keken. 'Perfect' zei hij en wenkte me naar de trap.
Ik had een nep glimlach op me gezicht en liep naar beneden. Elke dag gingen we naar verschillende clubs in de buurt. Ik trok een hesje over mijn jurk heen en liep samen met Anna naar buiten. 'Waar is Bo?' zei ik en beet op me lip terwijl we naar de club liepen. 'Uhm er was een klant voor haar ofzo' ik knikte langzaam. 'Oke' ik zag dat de meesteres achter ons aan liep. Ik liep met Anna rustig door, en liep de club binnen. Het was iets over negen, nog wel vroeg. Ik hing mijn hesje op waardoor je me borsten meer zag. Ik slikte, ik was echt geen type voor dit werk. Maar ik moest wel, anders zou het zelfde gebeuren zoals me moeder. Ik slikte en voelde de tranen achter me ogen branden, niet aan denken Rachel, vanavond alles uit de kast halen om weer iemand mee naar huis te krijgen. Ik wilde geen gezeik met de meester.



? :)

Reageer (3)

  • Lavanya

    Mooi geschreven. (:

    1 decennium geleden
  • Jannn1D

    Oke bedankt, ik probeer 'mijn' best te doen ;) xx

    1 decennium geleden
  • Praelectio

    Leuk geschreven.(A)

    Een dingetje, ik irriteer me een beetje aan 'me'. Aangezien het echt 'mijn' moet zijn. Me klinkt niet echt mooi en best wel, ja... Ik noem het straattaal.xD
    Verder schrijf je redelijk netjes. Ik lees verder.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen