Foto bij ``137``

Dean houd zijn armen omhoog. ‘niet bewegen’ Dean knikt. ‘niet bewegen, ik begrijp het, maar meisje, voor de volgende keer. Als je iemand onderschot neemt zorg er dan voor dat hij niet gelijk tegen zijn rug zit, dan kan ik dit makkelijk doen’ Dean draait zich om en pakt het geweer van haar af. Ze reageert gelijk en laat haar vuist in Dean s gezicht komen. Nu heeft zij het wapen weer. Ik schud mijn hoofd even ligt. ‘Sam!’ roept Dean. De deur van de keuken gaat open en Sam loopt er met zijn handen op zijn hoofd uit. ‘ik ben een beetje bezig’ er staat een vrouw die duidelijk de moeder is van het meisje dat Dean net onderschot had. De vrouw kijkt even naar Dean. ‘Sam, Dean? Winchester?’ de jongens antwoorden gelijk. ‘je kent ze?’ vraagt het meisje. De vrouw knikt. ‘dit zijn de jongens van John’ ze laat haar wapen zakken. ‘ik ben Ellen, en dat is Jo’ ik kom omhoog en gelijk wordt ik onderschot genomen. ‘pussy’ sis ik naar Dean. ‘je kan niet eens een meisje aan’ Ellen en Jo kijken allebei mijn kant op. ‘ik help de jongens, mijn naam is Alexandra, maar noem me maar Alex’ ze laten langzaam hun wapens zakken. ‘Von Salem?’ vraagt Ellen aarzelend. Ik knik en pak het geweer van Jo. ‘hij staat scheef’ ik loop naar buiten. Ellen volgt me. ‘John heeft over je verteld,’ ze maakt haar zin niet af. ‘ik weet dat hij heeft gezegd dat ik gevaarlijk kan zijn’ ik geef het geweer aan haar terug. ‘ik heb hem recht gemaakt, hij had een kleine afwijking naar Links als ik het goed heb’ Ellen knikt en neemt hem van me aan.

‘Ash kan jullie wel helpen’ ik kom binnen en kijk even naar iedereen. Zo te zien hadden Sam en Dean vertelt dat John overleden was. ‘wie is Ash?’ vraagt Sam. ‘ASH!’ roept Ellen. Een luid kabaal komt van de pooltafel en de persoon die er op had gelegen komt omhoog. Verbaast kijk ik naar hem. Hij loopt op ons af. ‘hij is een genie’ mompelt Jo. ‘jij bent best leuk’ Ash komt naast me staat. Ik grinnik even en schud mijn hoofd. ‘dit is een jaar aan onderzoek van onze vader, denk je dat je er wat mee kan?’ we zitten aan de bar en Dean gooit de papieren naar Ash. Die kijkt er even naar. ‘ja, ik kan er wat mee, geef met 51 uur en ik denk dat ik dan meer weet. De jongens kijken elkaar even met hoop aan. ‘denk je dat je hulp kan gebruiken?’ vraag ik aan Ash. Hij bekijkt me nog eens en glimlacht. ‘wat voor hulp dacht je aan?’ ik rol met mijn ogen. ‘met het onderzoek’ hij schudt zijn hoofd. ‘dat moet ik alleen doen’ hij loopt weg. ‘trouwens, Stoer kapsel!’ roept Dean hem na. Ash draait zich om. ‘bedankt. Alles zakelijk in de voorkant en een feestje aan de achterkant’ hij draait zich weer om. Even grinnik ik en kijk naar Dean, die naar Jo aan het kijken is. ‘als je haar wilt versieren moet je toch iets anders zijn dan de normale Dean’ fluister ik tegen hem. Jo loopt weg en Dean volgt haar. Sam vraagt naar het document dat hij ziet liggen. Met een zucht sta ik op en loop naar de pooltafel.


‘we gaan op onderzoek uit’ zegt Sam. Ik kijk even naar ze. ‘ik sla deze keer over als je het niet erg vind’ ik loop naar de bar en ga er aan zitten. ‘als er wat is, of je helpt hulp nodig bellen!’ roep ik nog wel. De jongens lopen weg en ik zucht. ‘Ellen, ik weet dat dit misschien niet echt uitkomt, maar kan ik hier misschien blijven werken tot de jongens terug zijn?’ ze glimlacht even. ‘natuurlijk, je kunt hier ook wel blijven slapen dan, maar als-‘ ik kap haar af. ‘ik zeg niets, wat ik niet hoor te zeggen, ik zou niemand bedreigen tenzij ze het hebben verdient en ik steel niets, want zo ben ik niet’ Ellen grinnikt even en wenkt me. ‘in dat geval zal ik je een rondleiding geven’

Reageer (2)

  • crazycatlady

    allen en jo dat is waar ook:D geweldig stukje!:D Ash is awesome! xx

    1 decennium geleden
  • Deetje1991

    super hoofdstukje :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen