Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (14)

  • RecklessGirl

    Ik kan het me niet voorstellen dat Perrie zo doet! Wel ja, de echte Perrie dan. Als ik lees is het als een tv in m'n hoofd, maar dit hoofdstuk was het gewoon ruis. Ik kan het echt niet voorstellen..
    Maar nu, de echte reactie; Zayn doet echt als een klootzak! Hij bedriegt Perrie en loog tegen Bay. En dat doet hij z'n beste vriend Harry dan ook nog aan! Iedereen shipt Barry, ben ik de enige die haar nu naar Nederland terug zou laten gaan en bij haar moeder zou laten blijven om wat te bekomen van het alles. Zayn en Perrie doen voor mij part wat ze willen, hoewel Perrie beter verdient dan dat en Harry, hij verdient iemand die hem even graag ziet als hij haar.
    Wow,, veels te lange reactie! Okaaay,, nu ff nog inhalen tot hoofdstuk 60. Was in Londen (OMFG HET WAS FANTASTISCH) en heb dus niet kunnen lezen, ondanks er wifi was op hotel. M'n gsm is bijna compleet stuk ):

    1 decennium geleden
  • XPAYNER

    aaahw ik zeg BARRY! :)
    xxxx

    1 decennium geleden
  • strawberrie

    zayn is dus niet te vertrouwen, kan ze mooi weer terug naar harry, hahaha

    1 decennium geleden
  • xCarpeDiem

    Maar dan is Zayn eigenlijk ook behoorlijk een klootzak hier.

    1 decennium geleden
  • Bagnall

    hahah ik kan me perrie zo niet kwaad voor stellen ik weet alleen hoe leuk der evilface is haahh

    snelverder<3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen