Foto bij 10

how are the others doing?

Josh pov

Niall was al 4 dagen we... zou het waar zijn? Was Niall echt omgekomen bij een vliegtuig ongeluk? Nee dat mocht niet. Niall leefden nog dat voelde ik gewoon, hij is mijn beste vriend. Niks was leuk zonder hem. Ik had zelfs geen zin in de schoonmaakster of in feestje of in meisjes en One direction ging godverdomme gewoon door. Het is niet hun keus, maar die van de manager, wat had ik een hekel aan die vent.

Louis pov

Het was vroeg in de ochtend. Vandaag zouden we beginnen met een nieuw liedje , dus ik wou me goed opfrissen. Ik pakte een rode broek en een gestreept shirt, schoon ondergoed en mijn vans. Ik zette de douche aan ' baby you light up my world like nobody else' zong ik zacht. De rest nuride ik verder. Langzaam trok ik mijn kleren uit en stapte de douche in. Het warme water spoelde langs mijn lichaam heen, op de een of andere manier dacht ik de laatste tijd alleen maar aan Niall. Ik miste hem.... hij had altijd goede iedeeen... hopelijk lukte het nog met ons nieuw liedje te schrijven. Waarschijnlijk niet, niks was het zelfde zonder Niall.

Harry pov

Het was vier dagen geleden, de dag dat Niall problemen kreeg en wegging. Ik heb totaal geen zin in vandaag. We gaan vandaag een nieuw liedje schrijven, maar ik heb totaal geen zin. Die kut manager, we moeten van hem verder zingen zonder Niall. Alles is anders, eht zingen gaat minder goed, de geografie is heel adners en iedereen is down en zien er vermoeiend uit. Ik stap met tegen zin uit bed en ik loop naar de douche. Ik trek mijn kleren uit en zet de douche aan. Ik wacht tot het water warm is en stap eronder. Ik zing onder de douche one thing, maar als ik bij Niall's solo kom barst ik langzaam in tranen uit.

Zayn pov

'Kut' vloek ik. Mijn haar wil vandaag echt niet meewerken, het lukt niet om het in model te krijgen. Vandaag gaan we een nieuw liedje maken, maar zonder Niall is alles anders :( . Hij had best grappige ideeen en met hem erbij is iedereen blij! (XD) Ik mis zelfs zijn eetgewoonte. Het zingen is heel anders zonder hem. We hebben de concerten moeten doen maar dat was niet echt een succes. oftewel it was a disaster.

Liam pov

De bel ging, dat zou Zayn wel zijn. Hij zei dat hij me kwam ophalen, dus ik ging de deur maar open doen. Ik had gelijk, het was Zayn. Zijn haar was alleen een beetje slap, het zat niet in vorm. Normaal zou ik lachen, maar sinds Niall weg is, is niks meer leuk. Dit moet stoppen.... 'waarom luisteren we eigenlijk nog naar die klootzak van een manager? Wij zijn de baas!' riep Zayn opeens uit het niets. 'Inderdaad het is tijd voor actie!' We knikte en reden naar de studio. We moesten iets doen.........

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen